До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер перезапуску "Сам удома"

Студія 20th Century Studios представила трейлер перезапуску культової стрічки "Сам удома" з Маколеєм Калкіним. Прем’єра римейку чекає нас 12 листопада, а поки можна подивитися, якими будуть пригоди нових персонажів через 31 рік після виходу першого фільму.

Сюжет римейку повторює сценарій оригінального фільму: головного героя — його звуть Макс — забувають удома, батьки відлітають у подорож до Токіо без нього. Спершу 10-річний Макс їсть солодке, веселиться, а потім до його будинку залазять грабіжники (цього разу це чоловік і жінка), яким винахідливий Макс влаштовує прочухана. "Це мій дім, я маю його захистити", — каже Макс і бере до рук зброю. Іграшкову.

Реклама

Головну роль у римейку "Сам удома" грає 12-річний актор Арчі Єйтс — зірка дотепного фільму "Кролик Джоджо", який у 2020 році дістав п’ять номінацій на премію "Оскар" (і одну нагороду — за найкращий сценарій). У режисерському кріслі Ден Мейзер — британський сценарист і режисер, соратник Саші Барона Коена і співпродюсера гучних гітів "Борат" і "Борат-2".

Римейк "Сам удома" вийде на платформі Disney+ вже 12 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.