До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перевтілення Рене Зеллвегер у трейлері фільму "Джуді"

Під пісню Somewhere Over the Rainbow Рене Зеллвегер демонструє своє перевтілення в культову артистку ХХ століття Джуді Гарланд у першому трейлері до фільму "Джуді".

Рене Зеллвегер у фільмі "Джуді"

У трейлері Рене Зеллвегер, яка грає Гарланд, прибуває в Лондон, де вона дасть кілька аншлагових концертів у клубі Talk of the Town 1968 року, в кінці своєї кар'єри. Сюжет фільму розповідає про її бурхливі відносини з музикантами і фанатами, сім'єю і керівництвом.

Реклама
Рене Зеллвегер у фільмі "Джуді"

"Джуді" – біографічний драматичний фільм про життя американської співачки і акторки Джуді Гарланд 1968 року, коли вона приїхала до Лондона на серію аншлагових концертів у Talk of the Town. Режисером проекту виступив Руперт Гулд. Стрічка є екранізацією п'єси "Кінець веселки" Пітера Квілтера. Головні ролі у фільмі виконали Рене Зеллвегер, Джессі Баклі, Фінн Віттрок, Руфус Сьюелл і Майкл Гембон. Прем'єра стрічки відбудеться восени 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.