До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий серіал Netflix з Рене Зеллвегер

"Що/якщо" (What/If) – новий трилер Netflix, головну роль в якому грає зірка серії фільмів про Бріджит Джонс, Рене Зеллвегер.

Три роки минуло з часу третьої частини "Бріджит Джонс" – останнього великого проекту Рене Зеллвегер. Після перерви акторка повертається на екрани в містичному серіалі Netflix.

Реклама

Серіал сповнений загадок. У трейлері ми бачимо героїню Зеллвегер, Енн. Вона не показує глядачеві свого обличчя – прогулюється багатолюдною вечіркою спиною до глядача. Ми бачимо її сексуальну точену спину, плечі, високий розріз сукні, золоті босоніжки на шпильці. "Що, якщо я зроблю вам пропозицію занадто незвичайну, щоб від неї відмовитися?, – млосним голосом виголошує її героїня. – Гравці обрані. Ви ризикнете, щоб отримати все? Ласкаво просимо у гру". На екрані тим часом спливає шахівниця з фігурами, що впали.

Про сюжет відомо небагато. Офіційний синопсис розповідає, що це "неонуарний трилер, у якому пара малозабезпечених молодят приймає вигідну, але небезпечну і морально сумнівну пропозицію від загадкової незнайомки-благодійниці" (її грає Зеллвегер). Ймовірно, що сюжет "Що/ якщо" буде побудований на ефекті доміно і покаже, що відбувається, якщо хороші у всіх сенсах люди зважуються на ризиковані експерименти.

Серіал вийде на Netflix вже 24 травня і складатиметься з 10 епізодів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.