До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри зі знімання другого сезону "Бріджертонів"

Чудові новини: вже 25 березня на Netflix вийде другий сезон серіалу "Бріджертони", що став справжнім гітом у 2020 році. На перших офіційних кадрах ми бачимо нових персонажів: передусім це норовлива Кетрін Шарма у виконанні зірки серіалу "Статеве виховання" Симон Ешлі. Саме Кетрін стане головною героїнею серед жіночих персонажів у новому сезоні — вона зачарує герцога Ентоні Бріджертона, і, судячи з тизеру, у них будуть досить темпераментні стосунки. Кетрін приїде до Великої Британії з Індії разом із сестрою Едвін, і спершу Ентоні освідчиться її сестрі, але в підсумку саме норовлива Кетрін приверне його увагу.

Нагадаємо, що перший сезон "Бріджертонів" знято за мотивами роману Джулії Квінн "Герцог і я", а другий буде натхнений романом "Віконт, який мене кохав", у центрі якого — пошуки дружини для Ентоні в сезоні 1814 року. Як і його сестра Дафна, його шлях до вівтаря буде заплутаним. Як ми й сподівалися, наступного сезону з’являться всі Бріджертони, включно з Дафною (Фібі Дайневор). "Дафна залишиться відданою дружиною і сестрою, допомагаючи своєму братові орієнтуватися в майбутньому світському сезоні", — кажуть творці.

Реклама

До речі, Netflix не планують зупинятися на другому сезоні. Торік вони підтвердили, що нас чекає третій і четвертий сезони "Бріджертонів". А отже — більше гарного вбрання, світських інтриг і любовних пригод.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.