До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі романтичні комедії, які можна переглянути на Netflix

Іноді ніщо не зрівняється з якісним відпочинком на дивані за переглядом гарного кіно. Від класики, як "Ноттінг-Гілл", до сучасних великих творів, як "Легковажна Я", — Netflix пропонує безліч варіантів, щоб зробити приємним ваше дозвілля.

"Мамма Mia!"
Кадр из фильма Кадр із фільму "Мамма Mia!"

Донна (Меріл Стріп), власниця готелю на грецькому острові, готується до весілля своєї дочки Софі. Без її відома Софі (Аманда Сейфрід) запросила трьох чоловіків з минулого Донни, сподіваючись знайти свого справжнього батька. Цей фільм — чиста, залита сонцем, сповнена радості феєрія з Пірсом Броснаном, Коліном Фертом і найкращими гітами Abba в головних ролях. Що може бути ліпше?

Реклама
"Ноттінг-Гілл"
Джулия Робертс и Хью Грант в фильме Джулія Робертс і Г’ю Ґрант у фільмі "Ноттінг-Гілл"

Класичний ромком режисера Річарда Кертіса, у якому йдеться про власника книгарні в лондонському районі Ноттінг-Гілл, на ім’я Вілл (Г’ю Ґрант), що зустрічає знамениту американську актрису Анну Скотт (Джулія Робертс). Пара знайомиться ближче, і врешті-решт їхній поцілунок перетворюється в повномасштабний роман. Але чи зможуть британський продавець і голлівудська зірка узгодити свої кардинально різні способи життя?

"Гола правда"
Кэтрин Хейгл и Джерард Батлер в фильме Кетрін Гейґл і Джерард Батлер у фільмі "Гола правда"

Безнадійно романтичну телепродюсерку Еббі Ріхтер (Кетрін Гейґл) запрошують працювати на шовіністичне шоу Майка Чедвея (Джерард Батлер). Попри всі їхні конфлікти, Майк обіцяє Еббі допомогти завоювати увагу хірурга, який їй так подобається. Далі події розвиваються абсолютно передбачувано, але за цілком приємним переглядом. Ідеальний фільм для недільного вечора, коли ви просто хочете розслабитися.

"Звідки ти знаєш?"
Риз Уизерспун и Пол Радд в фильме Різ Візерспун і Пол Радд у фільмі "Звідки ти знаєш?"

Варто зазначити, що фільм "Звідки ти знаєш?" провалив прокат і зазнав нищівної критики. Картину не врятував навіть бездоганний акторський квартет, до складу якого ввійшли Різ Візерспун, Овен Вілсон, Пол Радд і неповторний Джек Ніколсон. Та іноді буває настрій, коли треба переглянути й таке кіно.

"Відпочинок за обміном"
Джуд Лоу и Камерон Диаз в фильме Джуд Лоу та Камерон Діаз у фільмі "Відпочинок за обміном"

Попри те, що цей фільм нібито вважається різдвяним, його насправді можна переглядати весь рік. Адже спостерігати за тим, як розвиваються стосунки в персонажів Кемерон Діаз і Джуда Лоу, а також Кейт Вінслет і Джека Блека — суцільна насолода.

"Кохання. Весілля. Повтор"
Элеонор Томлинсон и Сэм Клафлин в фильме Елеонор Томлінсон і Сем Клафлін у фільмі "Кохання. Весілля. Повтор"

"Кохання. Весілля. Повтор", що ґрунтується на французькій комедії під назвою "План розсадження", розбирає різні способи зазнайомлення гостей за весільним столом і хаотичні результати, що виникають унаслідок. Фільм не стане чимось на кшталт "Несплячі в Сієтлі", але цілком згодиться для перегляду у вихідний.

"Легковажна Я"
Эмма Стоун в фильме Емма Стоун у фільмі "Легковажна Я"

Одна з найкращих комедійних ролей Емми Стоун. Вона грає школярку, на ім’я Олів, яка бреше про втрату цноти найкращому другові, а в підсумку про це дізнається вся школа. Віддаючи данину поваги класичним фільмам Джона Г’юза 1980-х і "Червоній літері" Натанієля Готорна, стрічка "Легковажна Я" дотепно зображує підліткове сексуальне дозрівання й неминучі чутки-плітки, що його супроводжують.

"Друзі по сексу"
Мила Кунис и Джастин Тимберлейк в фильме Міла Куніс і Джастін Тімберлейк у фільмі "Друзі по сексу"

Як випливає з назви, Міла Куніс і Джастін Тімберлейк грають друзів, які не проти спільного сексу. Але, як це часто буває, згодом просто секс переростає в глибокі почуття й емоційну прихильність. Та за тим, як персонажі закохуються на тлі дурних жартів й іноді зворушливих моментів, дуже приємно спостерігати.

"Підстава"
Зои Дойч и Глен Пауэлл в фильме Зої Дойч і Глен Павелл у фільмі "Підстава"

Оригінальний фільм Netflix, одна з останніх класичних романтичних комедій, які ви знайдете на платформі. Його дуже добре схвалила аудиторія, а критики дали високу оцінку за оновлення жанру ромкому, що занепав упродовж останніх років. У центрі сюжету — веселий офісний роман, що не оминає повсякденних турбот тисячоліття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.