До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Міллі Боббі Браун

27 жовтня виходить другий сезон "Дивні дива" – стильного науково-фантастичного серіалу про зникнення дітей та містику в штаті Індіана в 1980-ті роки. 13-річна актриса Міллі Боббі Браун зіграла загадкову Одинадцяту – і прокинулася знаменитою: після серіалу на неї буквально посипалися обкладинки глянцю, контракт з Calvin Klein й IMG Models.

Міллі Боббі Браун у зйомці для W magazine (фото – wmagazine.com)
Початок кар'єри

Міллі виросла в англійському Борнмуті на березі Ла-Манша і вже в вісім років знімалася в рекламі, а в десятирічному віці стала зіркою серіалів: встигла знятися в проекті BBC "Під замком", потім – у "Морській поліції" й "Анатомії Грей". У Міллі андрогінна зовнішність, бліда шкіра й загадковий погляд – і режисери часто запрошують її на ролі дивнуватих персонажів. Так сталося в "Дивних дивах": її героїня Одинадцята – дикувата, мовчазна дівчинка зі здібностями до телекінезу – найбільш харизматичний персонаж серіалу.

Реклама
"Дивні дива"

"Дивні дива"
Прокинулася знаменитою

Після того, як улітку 2016 року на екрани вийшли "Дивні дива", 12-річна на той момент Міллі буквально прокинулася знаменитою. По-перше, їй запропонували роль у багатомільйонному голлівудському проекті – екшені "Ґодзілла"; по-друге, Міллі знялася в кліпі популярного діджея й музиканта Sigma, і по-третє, підписала контракт з найбільшим модельним агентством IMG Models. За півроку Міллі з'явилася на обкладинках Teen Vogue, W magazine, Empire Magazine та Interview й підписала щонайменше чотири модні котракти. Серед шанувальників Міллі виявився дизайнер Раф Сімонс – він запросив дівчинку стати обличчям лінійкиCalvin Klein by Appointment, присвяченої тому, наскільки різною може бути жіноча краса..

Міллі Боббі Браун в кампейні Calvin Klein

Пізніше на запрошення Ніколя Гекскьєра, який зізнався, що страшенно захоплений "Дивними дивами", Міллі знялася для Louis Vuitton, а також у кампейні Converse.

з Ніколя Гекскьєром
Стиль

У 13-річної Міллі чудовий смак. Для Emmy Awards та інших важливих церемоній актриса обирає Valentino, Burberry і The Coach 1941. При цьому не боїться експериментів: так, у минулому році на прем'єрі "Дивних див" Міллі з'явилася в романтичному білосніжному платті власного дизайну і кедах Converse. У повсякденному житті любить міксувати легкі шовкові сукні з бомберами й грубими ботинками – за що миксовать легкие шелковые платья с бомберами и грубыми ботинками – за що отримала від французького Vogue статус нової фешн-ікони. Дівчина не приховує, що в неї є стиліст, який допомагає їй обирати образи, та його ім'я не розголошує. Також актриса зізнається, що любить моду, та понад усе мріє грати на Бродвеї. З огляду на миттєвий злет її кар'єри, Бродвей, імовірно, не за горами.

<b>милли бобби браун</b>

Читайте також:

5 найкращих серіалів жовтня

В український прокат виходить фільм про Сергія Полуніна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.