До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів жовтня

Два відмінних кібер-трилера, повернення "Скандалу" й нова "Династія" – в жовтні любителям серіалів є з чого вибрати.​

"Стартап", 27 вересня

Тим, хто скучив за чарівним актором Мартіном Фріменом (доктор Ватсон з "Шерлока"), варто звернути увагу на новий серіал "Стартап" з Фріменом в головній ролі. "Стартап" – наймодніший сьогодні телевізійний жанр, кібер-трилер, який перетягує на себе все більшу увагу як телепродюсерів, так і глядача. Це розумна кримінальна драма, сюжет якої закручений навколо актуальної теми криптовалюти. Мартін Фрімен грає агента ФБР, який намагається притиснути магната, який вирішив на зорі своєї кар'єри зайнятися чесною справою – цифровим бізнесом і вкласти гроші в криптовалюта. На службі у маніяка – цифровий геній з Куби. Що рідкість, роль геніального програміста віддали дівчині.

Реклама

"Скандал", 5 жовтня

У жовтні на екрани повертається "Скандал" – захоплюючий серіал про сексуального антикризового менеджера Олівію Поуп (Керрі Вашингтон) і її пристрасний роман з президентом США. Серіалу в цьому році виповнюється 5 років – сьомий сезон обіцяє стати останнім. У ньому буде цілих 18 епізодів, а сюжет зосередиться на новому витку кар'єри Поуп – на цей раз вона очолює штаб нового президента Меллі Грант.

"Династія", 11 жовтня

Продовженні культової "Династії" – тема неоднозначна: перша частина була символом епохи 80-х, і чи потрібно робити римейк того, що було настільки гарним? .. Тим не менш, 11 жовтня на каналі The CW з'явиться друга "Династія". Серіал продюсує Джош Шварц, автор "Пліткарки" – ймовірно, з гламуром у другій частині буде все в порядку. У новому серіалі в центрі сюжету – протистояння багатої спадкоємиці Феллон Керрінгтон з мачухою-іспанкою Кристал. Головну роль Феллон Керрінгтон грає молода американська актриса і зірка мюзиклів Елізабет Гілліс.

"Пан Робот", 11 жовтня

Другий кібер-трилер в нашому списку. Головна перевага "Пана Робота" в тому, що серіал відкрив світові Ремі Малека – талановитого актора, який в 2016 отримав "Еммі" і має всі шани стати новим секс-символом в Голлівуді. В "Пані Роботі" великоокий Малек грає геніального хакера-аутиста, який бореться з багатомільйонними нечесними корпораціями. У третьому сезоні буде десять серій і, обіцяють продюсери, ще більше інтриг.

"Дивні Дива", 22 жовтня

За тиждень до Гелловіна Netflix випускає другий сезон одного з найуспішніших своїх серіалів – "Дивні дива". Судячи з трейлеру, другий сезон буде все більше нагадувати "Мисливців за привидами" 1984 року і ранні роботи метрів 1980-х – Лукаса і Спілберга. Про другий сезон відомо мало. У першій частині сюжет був зосереджений навколо зникнення дітей і експериментів секретної урядової лабораторії – у другому сезоні обіцяють обіцяють почати з подій, якими закінчилася перша частина. Краща новина, звичайно ж, полягає в тому, що до серіалу повернеться Одинадцята – загадкова дівчинка з надздібностями, яку грає Міллі Боббі Браун. Міллі 13 років і вона – ікона мілленіалов і нова надія Голлівуду, яка після серіалу отримала контракт з Calvin Klein і IMG Models.

Читайте також:

Раян Гослінг про фільм "Той, хто біжить по лезу 2049"

5 фільмів з Дакотою Джонсон, про які ви не знали

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.