До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Корона": Нові фото Елізабет Дебікі в ролі принцеси Діани

Знімання 5-го сезону серіалу "Корона", вихід якого запланований на 2022 рік, триває повним ходом. Netflix поділилися новими фото, на яких актриса Елізабет Дебікі дуже подібна до принцеси Діани. Якщо судити за ранніми світлинами Діани, то схожість Дебікі з принцесою справді неймовірна.

Елізабет Дебікі й Домінік Вест

У кадрі зображені Дебікі й Домінік Вест, який грає принца Чарльза. На знімку вони позують разом на яхті. На Дебікі сукня з квітчастим принтом і вузькі протисонцеві окуляри в стилі 90-х. Домінік Вест одягнений у твідовий коричневий костюм, краватку й авіатори. Сцена, ймовірно, зображує подорож у 1991 році, коли королівська пара з двома синами Вільямом і Гарі вирушила до Італії на яхті принца Чарльза — буквально за кілька місяців до оголошення про своє розлучення. Відомо, що Netflix знімали ці сцени на Christina O, розкішній 325-футовій яхті, що раніше належала Арістотелю й Джекі Кеннеді Онассіс, у Пальма-де-Мальорці.

Реклама

Нагадаємо, австралійка Елізабет Дебікі "змінила" актрису Емму Коррін, яка грала Діану в минулому сезоні. Це не єдине нововведення: зокрема, Імельда Стонтон, яка зіграла Долорес Амбридж у сазі про Гаррі Поттера, змінить Олівію Колман на посаді королеви Єлизавети в п’ятому сезоні. Леслі Менвілл зіграє принцесу Маргарет — услід за Геленою Бонем Картер і Ванессою Кірбі.

Новий сезон охопить дев’яності роки — непросте десятиліття для королеви Єлизавети. У 1992 році вона виступила з промовою, присвяченою 40-річчю свого вступу на престол, у якій описала цей рік як "annus horribilis". Здебільшого тому, що цього року розпалися шлюби її дітей: розлука принца Ендрю й Сари Фергюсон у березні; розлучення принцеси Анни з Марком Філліпсом у квітні, і розставання Чарльза й принцеси Діани в грудні. Також тоді сталася пожежа у Віндзорському замку, що в кінцевому підсумку спонукало королеву заплатити податок на свій дохід і відкрити Букінгемський палац для громадськості, щоб допомогти фінансувати відновлення замку. Офіційно принц Чарльз і принцеса Діана розлучилися в 1996 році, у 1997 Діана загинула в автокатастрофі — ймовірно, всі ці трагічні події ми побачимо в п’ятому сезоні.

Прем’єра п’ятого сезону відбудеться в листопаді 2022 році. Нещодавно Netflix випустили відео, на якому Імельда Стонтон на знімальному майданчику шоу сидить за столом з портретами Клер Фой та Олівії Колман в образі королеви Єлизавети II за спиною. "Я рада, що успадкувала роль королеви Єлизавети від двох видатних актрис", — каже вона. "Сподіваюся, я маю спокійний, зібраний і рішучий вигляд. Тим часом усередині в мене все перевертається".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.