До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 нових фільмів, на які ми чекаємо в 2018-му році

Нові роботи Г'ю Джекмена, Діани Крюгер, Ізбабель Юппер – 2018-й кінорік починається цікаво.

"Найвеличніший шоумен на Землі", з 4 січня

Підкріпити святковий настрій допоможе правильний американський мюзикл – "Найвеличніший шоумен". Імпозантний і чарівний Г'ю Джекман грає Фінеаса Барнума – антепренера, який організував один із найпопулярніших бродячих цирків 19 століття. Історія про мрію, розіграна гарними акторами – поруч із Джекманом у кадрі Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Ребекка Фергюсон.

Реклама
"Молодий Годар", з 1 лютого

Мішель Азанавічус – володар "Оскару" за фільм "Артист" – після перерви в кілька років випускає "Молодого Годара", байопік про лідера французької нової хвилі Жане-Люку Годара. У центрі фільму – один із найскандальніших і цікавих періодів у житті легендарного режисера: надворі 1967 рік, у паризькому повітрі вже пахне революцією, а Годар тим часом знімає свою знамениту "Китаянку". На зйомках він знайомиться із чарівною юною актрисою Ганною Вяземськи, представницею російського княжого роду, закохується у дівчину і одружується із нею. Молодого Годара грає французький секс-символ Луї Гаррель, а його кохану – ще один секс-символ, Стейсі Мартін (зірка "німфоманки" Ларса фон Трієра).

"Секретне досьє", з 1 лютого

Фільми про журналістів – улюблені всіма глядачами: тут завжди є місце інтригам, боротьбі за справедливість і, найчастіше, щасливому фіналу. Свій новий фільм Стівен Спілберг виношував не один рік і зізнається, що не мав права не зняти його – так вразила режисера історія, яка лягла в основу стрічки. Головні герої – співробітники американської газети The Washington Post: видавець, знаменитий журналіст Кей Грем (Меріл Стріп) і головний редактор Бен Бредлі (Том Хенкс). У 1971 році до них у руки потрапляють секретні документи Пентагону про В'єтнамську війну – судячи з них, багато років уряд США приховував від народу всю правду про війну у В'єтнамі. Як вчинять із ним редактори газети?

"На межі", з 22 лютого

"На межі" обов'язково варто подивитися, якщо ви вважаєте себе шанувальником Діани Крюгер – відкриєте актрису для себе з нового боку. Це нова робота Фатіха Акіна, німецького режисера турецького походження, призера Берлінале і Венеційського кінофестивалю. Історія про жінку, яка під час вибуху в емігрантському кварталі втратила чоловіка і сина. Цю саму жінку грає Діана Крюгер – і робить це на межі.

"Анігіляція", з 22 лютого

Муза будинку Dior, оскароносна актриса Наталі Портман зіграла головну роль у фантастичному трилері "Анігіляція". За сюжетом, вона – біологиня, яка очолює експедицію в якусь зону Х, де не діють закони природи. У трейлері Портман часом не впізнати – але вона якраз із тих актрис, яка любить ставити собі складні завдання.

"Хепі-енд", з 1 березня

Уже втретє в Україні переносять реліз нової картини Міхаеля Ганеке, прославленого австрійського режисера. Ганеке – майстер препарувати європейське суспільство – показує життя багатої французької сім'ї на тлі міграційної кризи в Європі. У головних ролях – Ізабель Юппер і Матьє Кассовіц.

"Лара Крофт", з 15 березня

Скільки б не скаржилися в інтернеті шанувальники гри "Томб Райдер", що з Алісії Вікандер нікудишня Лара Крофт, вже 15 березня третя частина фільму виходить у прокат – і таланти молодої актриси можна буде оцінити на власні очі. Алісія Вікандер тим часом роздає компліментарні інтерв'ю ролі, яка колись зробила зіркою Анджеліну Джолі: "Вона – рольова модель молодих дівчат. У неї неймовірний набір якостей: вона жорстка, при цьому вразлива і здатна надерти дупу будь-кому. Лара дуже відрізняється від моїх минулих ролей". У ролі Лари підтягнута Вікандер – у минулому балерина – виглядає цілком переконливо.

"Острів собак", з 23 березня

Тільда ​​Свінтон, Білл Мюррей, Йоко Оно, Скарлетт Йоганссон, Едвард Нортон – ціла плеяда зірок озвучує нову анімацію Веса Андерсона. В основному вони озвучують собак: "Собачий острів" – історія про японського хлопчика, що шукає свою собаку, яка опинилася на собачому острові. У лютому фільм відкриє Берлінський кінофестиваль.

"Вісім подруг Оушена", червень 2018

Слава хіта "Одинадцять друзів Оушена" Стівена Содерберга, однієї з найпопулярніших кримінальних комедій початку 2000-х, не дає спокою режисерам – і ось, у 2018-му, нас чекає "жіночий" рімейк історії. Ріанна, Сандра Буллок, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей, Гелена Бонем Картер, Дакота Феннінг – мабуть, ще в жодного фільму не було такого завидного кастингу. Роль очільника банди, сестри Денні Оушена, буде грати Буллок, а її найближчу соратницю – Кейт Бланшетт. У режисерському кріслі – Гері Росс, який зняв "Голодні ігри".

Читайте також:

Чудова шістка: які серіали дивитися цієї зими

Що дивитися на фестивалі "Нове британське кіно"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.