До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енн Гетевей показала, як перетворюється на героїню фільму "Відьми"

10 днів залишилося до Гелловіну — і до прем’єри фільму Роберта Земекіса "Відьми". Напередодні прем’єри Енн Гетевей поділилася в інстаграмі разючим відео, завдяки якому можна дізнатися, як актриса перетворилася на верховну відьму й наскільки непростим був її грим. Нагадаємо, "Відьми" — екранізація однойменної казки популярного письменника Роальда Даля. Це історія про те, як навчитися розпізнавати відьом серед людей і чому дітям варто їх боятися.

У невеликому тизері актори Енн Гетевей, Октавія Спенсер і Стенлі Туччі розповідають, що всі відьми у фільмі мають відмітні ознаки — власне, завдяки їм діти можуть вчасно впізнати лиходійок і встигнути сховатися. У них не руки, а кігті, і тому вони завжди носять довгі рукави; у них більші ніздрі; всі вони носять перуки, тому що не мають волосся; вони не мають пальців на ногах. Тож, якщо зняти з них перуки й ефектні рукавички до ліктя, видовище на нас чекає страшне.

Реклама

Енн Гетевей у фільмі дісталася роль найголовнішої, найпідступнішої та найнебезпечнішої відьми — і її грим відповідає цій значущості. По-перше, на її обличчі з’явилися широкі шрами, яким позаздрять навіть Джокер. По-друге, за допомогою спеціальних накладок гримери зробили актрису лисою — у деяких сценах ми побачимо верховну відьму саме такою. У відео, яким поділилася Гетевей, видно як з її обличчя знімають зліпок за допомогою спеціальної гіпсової накладки — "це не магія, а копітка робота", підписала відео актриса. Побачити Енн Гетевей у ролі Верховної Відьми можна буде вже з 31 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.