До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про другий сезон серіалу "Чому жінки вбивають"

Третього червня на нас чекає повернення популярного комедійного серіалу "Чому жінки вбивають". Чим здивує другий сезон, знає vogue.ua

"Чому жінки вбивають"
Про що серіал

Творець серіалу Марк Черрі розуміється на історіях про яскравих жінок, які зберігають скелети в шафі. Його головний гіт — суперпопулярний на початку 2000-х серіал "Відчайдушні домогосподарки". За вісім років серіал про пригоди чотирьох подруг, які живуть у респектабельному районі вигаданого містечка Фейрв’ю, дістав три премії "Золотий Глобус", мав 38 (!) номінацій на "Еммі" й тричі здобув премію. Новий комедійний проєкт Марка Черрі — теж про жінок, гарне й щасливе життя яких має несподіваний зворотний бік, — випустили на екрани 2019 року й відразу ж продовжили на другий сезон.

Реклама
"Чому жінки вбивають"

Нагадаємо, що в першому сезоні події відбуваються паралельно в трьох різних часових періодах, герої яких не перетинаються. Всі три героїні живуть в одному будинку, але в різний час: у 1963 році, у 1984-му й 2019-му. Поєднує жінок один драматичний факт: їхні чоловіки зрадники, і це призводить до вбивств. Нечуваний успіх першого сезону багато в чому пов’язаний з прекрасним акторським складом: норовливих дружин грають Люсі Лью, Дженніфер Гудвін і Кірбі Гавелл-Баптіст.

Що відбуватиметься в другому сезоні

Перший сезон серіалу мав закінчену історію, тож зі старими героїнями, на жаль, ми не зустрінемося. Але на нас чекає дещо цікаве. У другому сезоні ми познайомимося з новою героїнею: це Альма, боязка й сором’язлива домогосподарка, яка оселиться в тій самій садибі, де жили її попередниці. Жінка всіма силами хоче стати частиною гурту вродливих та ефектних жінок, що живуть у місті, і заради цього готова на багато що.

Синопсис інформує: "Цього сезону на нас чекає новий склад і сюжетні лінії. Події серіалу відбуваються в 1949 році. Ми досліджуємо, що означає бути гарною, і що ховається за ефектними фасадами, які люди представляють світу; а також поговоримо про те, що відбувається з людиною, яку ігнорує суспільство, і, нарешті, про те, на що одна жінка може наважитися, щоб стати своєю серед тих, кого вона обожнює". Судячи з трейлеру, ідеться про загадковий клуб садівництва — гурт розкішних жінок, які збираються щотижня в ресторані за вечерею й діляться одна з одною своїми історіями. Саме з ними хоче заприязнитися Альма.

Акторський склад

Головну героїню Альму зіграє Еллісон Толман, відома роллю Моллі Солверсон у першому сезоні серіалу "Фарго", за яку вона дістала кілька номінацій на "Еммі" й "Золотий глобус". Роль чоловіка Альми, Бертрама, що працює ветеринаром, зіграє Нік Фрост. Також у серіалі з’являться Лана Паррія, Джордана Крісті й Метью Даддаріо — одним словом, продюсери повністю оновили склад, а отже на нас чекає безліч нових вражень.

"Чому жінки вбивають"

Серіал "Чому жінки вбивають" виходить 3 червня. Другий сезон матиме 10 серій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.