До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ель Фаннінг і Йоргос Лантімос – у журі Каннського кінофестивалю

Каннський кінофестиваль оголосив повний склад журі. До Алехандро Гонсалеса Іньярріту, який став його головою, приєднаються акторки Ель Фаннінг і Маймуна Н'Діаєр (фільм "Сади осені").

Ель Фаннінг

Це єдині акторки у складі цьогорічного журі – 2019 року в Каннах зробили ставку на режисерів: так, до складу журі увійшли знаменитий грек Йоргос Лантімос, автор гучного фільму "Фаворитка", і Павел Павліковський, чий фільм "Холодна війна" торік взяв у Каннах приз за найкращу режисуру.

Реклама
Йоргос Лантімос

Всього в журі буде вісім людей – четверо чоловіків і четверо жінок. Це також Аліче Рорвахер, чия картина "Щасливий Лазар" 2018 року отримала в Каннах приз за найкращий сценарій, режисер Робен Кампійо – 2017-го його фільм "120 ударів на хвилину" отримав у Каннах приз журі; сценарист і режисер Кейлі Рейхард. Список журі завершує Енкі Білал – французький художник, режисер і автор графічних новел.

Павел Павліковський в Каннах, 2018

Нагадаємо, що цього року в основному конкурсі Канн покажуть фільми "Біль і слава" Педро Альмодовара. "Маттіас і Максим" Ксав'є Долана, "Молодий Ахмет" братів Дарденн і інші роботи. Фестиваль відбудеться з 14 до 25 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.