До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лоренс і Хав'єр Бардем у трейлері фільму "Мама"

Даррен Аронофскі, один з найцікавіших незалежних режисерів, після трьох років мовчання випускає новий фільм. У вересні на Венеціанському кінофестивалі покажуть психологічний трилер "Мама", головні ролі в якому зіграли Дженніфер Лоуренс, Хав'єр Бардем і Мішель Пфайффер. Бардем і Лоренс грають сімейну пару, яка виявляє в своєму будинку таємничих гостей – більше деталей продюсери поки не розголошують.

Реклама

Аронофскі не часто випускає нові фільми: в 2014 році він зняв "Ной", а в 2010-му – "Чорного лебедя", тому його прем'єру світ чекає з особливим інтересом. Це перша співпраця режисера і Дженніфер Лоренс, однією з найбільш високооплачуваних актрис світу: за чутками, саме на знімальному майданчику фільму "Мама" у режисера і актриси почався службовий роман, який, знову ж таки, за чутками, триває досі. Критики вже встигли припустити, що за роль в "Мамі" і Бардем, і Лоренс можуть отримати номінації на "Золотий глобус" і "Оскар".

В український прокат фільм виходить 14 вересня.

Постер до фільму

Читайте також:

5 образів з кінофільму "Атомна блондинка"

Документальні фільми про моду, на які ми чекаємо

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.