До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Документальні фільми про моду, на які ми чекаємо

Восени 2017 року в прокат вийде відразу три документальні фільми, які не залишать байдужими всіх, хто цікавиться модою. Кожна зі стрічок розповість про осіб, які вплинули на модну індустрію, а саме: дизайнерку взуття Маноло Бланік, ікону стилю 70-х та 80-х Грейс Джонс та дизайнера Зака Позена.

6 вересня, House of Z, режисер Сенді Хронопулос
Діта Фон Тіз, Зак Позен, Ума Турман

"Фільм про злети й падіння вундеркінда американської моди", – описує стрічку сайт американського Vogue. В першу середу вересня, саме на сайті vogue.com фільм про Зака Позена презентують широкому загалу. У 21 рік він був одним з найбільш обговорюваних дизайнерів NYFW, серед його шанувальників – Ріанна, Наталі Портман, Бейонсе Ноулз, а стажування у нього проходила Ешлі Олсен. На початку 2000-х бренд Zac Posen виявився за бортом уваги інсайдерів. І тільки через 16 років Позену вдалося повернутися в модне русло, успішно розвивати два бренди Zac Posen та ZAC Zac Posen, створювати взуттєву лінію та працювати над кулінарною книгою. Зовсім недавно він також відмовився шити одяг Іванці та Меланії Трамп – через політику Дональда Трампа. Про все це розповість документальний фільм.

Реклама

15 вересня, Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards, Майкл Робертс
Маноло Бланік і Ріанна

"Маноло: Хлопчик, який робив взуття для ящірок", – так романтично буде називатися стрічка. Глядачам покажуть закулісся роботи дизайнера, чиє взуття люблять мільйони жінок по всьому світу. Режисер картини Майкл Робертс побудував стрічку на інтерв'ю з друзями та колегами 74-річного Маноло Бланік: Наомі Кемпбелл, Анною Вінтур, Ріанною та іншими. Фільм стане хорошим подарунком до ювілею дизайнера, адже в листопаді 2017 йому виповниться 75 років.

25 жовтня, Grace Jones: Bloodlight and Bami, Софі Байнс
Грейс Джонс

"Грейс ранила мене в самісіньке серце. Дві години ми сиділи та розмовляли, точніше, говорила вона, а я просто розглядав її обличчя. Через три години я зрозумів, що знайшов нову музу. Вона буквально заряджала повітря навколо себе електрикою, її очі та тіло були настільки сліпучі, що у мене мурашки бігли по шкірі", – так описував модель, співачку та актрису Енді Воргол. Музою вона була не тільки для нього, а й для цілого покоління. Вона завжди вибирала сміливі наряди, та робила яскравий макіяж. У першому трейлері до фільму показано, як Грейс наносить його перед дзеркалом та цитує одну з героїнь роману "Долорес Клейборн" Стівена Кінга.

Читайте також:

Какие сериалы смотреть в августе

Яким буде новий фільм Анджеліни Джолі

5 фільмів про Джекі Кеннеді

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.