До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Крейґ у першому трейлері фільму "Не час помирати"

У мережі з'явився трейлер ювілейної 25-ої кінострічки про Джеймса Бонда під назвою "Не час помирати". Він демонструє все, що глядач очікує побачити в бондіані: розкішні автівки, гучні вибухи і Деніела Крейґа в ідеальному костюмі з метеликом. Світова прем'єра відбудеться 3 квітня 2020 року в Великобританії.

Режисером стрічки став Кері Фукунага, якого пам'ятають з першого сезону "Справжнього детектива" і серіалу "Маніяк", а в головних ролях з'являться Деніел Крейґ, Леа Сейду, Реф Файнс, Бен Вішоу і Наомі Гарріс. Головного лиходія зіграє володар "Оскара", Рамі Малек. Головна інтрига в тому, що в ролі агента 007 вперше з'явиться жінка. На початку картини ми побачимо, як Джеймс Бонд пішов у відставку і насолоджується відпочинком на Ямайці. Він залишається Бондом, але статус агента 007 у МІ-6 замість нього отримує талановита агент Номі – її виконує британська акторка Лашана Лінч.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.