До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у грудні

Перший за шість років фільм Девіда Фінчера, іскрометний мюзикл "Випускний" Раяна Мерфі й серіал "Селена" про трагічно загиблу латиноамериканську співачку Селену — Netflix і далі тішить нас прекрасними прем’єрами.

"Манк"

"Манк" — перший фільм Девіда Фінчера із часів стрічки "Загублена" 2014 року. Він розповідає про життя сценариста Германа Манкевича і його битву з режисером Орсоном Веллсом за авторство сценарію картини "Громадянин Кейн". В основу стрічки "Манк" ліг сценарій 2003 року, який написав покійний батько Фінчера, Джек Фінчер. Головну роль у фільмі виконав Гері Олдмен. Також в одній з ролей з’явиться молода актриса Лілі Коллінз, зірка серіалу "Емілі в Парижі" — про знімання "Манка" читайте в її інтерв’ю.

Реклама
"Ма Рейні: Мати блюзу"
За три роки після отримання "Оскара" за видатну гру у фільмі "Огорожі" (2016) Віола Девіс грає головну роль у ще одній яскравій адаптації лауреата Пулітцерівської премії Августа Вілсона, а саме легенду блюзу Ма Рейні. На дворі 1927 рік. Легендарна виконавиця разом з гуртом приїздить до Чикаго для записування альбому. Робота в студії стає для всіх непростим випробуванням. Серед інших яскравих акторських робіт — Чедвік Боузман у ролі трубача Ліві: це остання роль актора, який загинув у серпні.
"Випускний"

Невгамовний Раян Мерфі, який встиг випустити цього року два гітові проєкти Netflix — серіали "Голлівуд" і "Ретчед" — вже готує новий сюрприз. 11 грудня на Netflix покажуть мюзикл, від зіркового складу якого паморочиться в голові. Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймс Корден, Керрі Вашингтон, Аріана Гранде. Ось короткий синопсис "Випускного". Ді Ді Аллен (триразова лауреатка премії "Оскар" Меріл Стріп) і Баррі Глікман (володар премії "Тоні" Джеймс Корден) — зірки Бродвею, які переживають кризу. Їхнє нове дороге бродвейське шоу — великий провал, який поставив їхню кар’єру під загрозу. Тим часом у маленькому містечку в Індіані старшокласниця Емма Нолан (дебютантка Джо Еллен Пеллман) переживає горе: керівництво школи заборонило їй відвідувати випускний бал зі своєю дівчиною Алісою. Бродвейські артисти вирішують, що ця ситуація — добрий привід підтримати дівчину, привернути увагу до консерватизму школи, а заразом і пропіарити себе. Разом з групою своїх друзів-акторів вони вирушають до Індіани, щоб влаштувати дівчині справжній випускний у бродвейському стилі.

"Бріджертони"

Виконавчий продюсер Кріс Ван Дузен і продюсерка Шонда Раймс (у доробку якої такі культові серіали, як "Анатомія пристрасті" і "Скандал") мають намір перенести історичну драму у XXI століття. Події "Бріджертонів" розгортаються в бальних залах і будуарах лондонського Регентства, де палка Дафна Бріджертон (Фібі Дайневор) має намір знайти чоловіка. В основі "Бріджертонів" — серія бестселерів популярної англійської письменниці Джулії Квін.

"Селена"

На Netflix виходить довгоочікуваний серіал "Селена" — історія про легендарну мексикансько-американську співачку Селену та її тернистий шлях до слави. Селена увійшла в історію як одна з найпопулярніших латиноамериканських співачок, яка в 1994 році отримала "Ґреммі" в категорії "Найкращий мексикансько-американський альбом". Netflix зняли правдиву історію життя й передчасної загибелі 23-річної дівчини з Техасу з потужним голосом і палкою мрією, яку застрелила її колишня менеджерка і подруга. Роль Селени виконала зірка серіалу "І мертві підуть" Крістіан Серратос. Докладніше про "Селену" читайте тут.

4 грудня

"Опівнічне небо"

"Опівнічне небо" — науково-фантастичний фільм Джорджа Клуні, від сюжету якого мурашки по шкірі. Вчений Августин перебуває в постапокаліптичній Арктиці. Він намагається зв’язатися з астронавтами, які повертаються додому, не знаючи, що у світі сталася катастрофа. У ролі Августина — невпізнанний Джордж Клуні. Також у стрічці знялися Фелісіті Джонс і Девід Оєлоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.