До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix цього літа

Netflix і далі тішить нас прем’єрами — і це особливо актуально, адже пандемія не відступає, кінотеатри закрито й нам, як і раніше, потрібно обмежувати свої соціальні контакти. Цього літа на нас чекає новий серіал про біженців з Кейт Бланшетт, два напружені трилери з Пенелопою Крус і Шарліз Терон у головних ролях, і сміховинна, судячи з трейлеру, комедія про "Євробачення".

Пенелопа Крус у фільмі "Афера в Маямі"
"Поза"

"Поза" — блискучий серіал Раяна Мерфі про бал-культуру 1980-х у Нью-Йорку, одну з головних ролей у якому грає актор Біллі Портер. Другий сезон вийшов торік, але з 11 червня його можна подивитися на Netflix. Раян Мерфі нині знімає багато оригінального контенту для платформи — так, другий місяць у рейтингах Netflix провідні позиції належать серіалу "Голлівуд", тож на появу "Пози" тут давно очікували. У другому сезоні ми зустрічаємося з улюбленими персонажами Blanca Evangelista, Pray Tell, Candy Ferocity, Elektra і стежимо за їхнім шляхом до успіху й визнання всупереч усьому. Тим часом Мерфі зізнався, що третій сезон "Пози" не за горами — він вийде у вересні 2021 року.

Реклама

З 11 червня

"Політик"

"Політик" — ще один проєкт візіонера Раяна Мерфі, творця серіалів "Голлівуд", "Американська історія злочинів" і "Поза". Це дуже смішний серіал про Пейтона Говарда, ексцентричного й амбітного студента із Санта-Барбари, який із самого дитинства знає, що стане президентом США, готовий заради цього не гребувати ніякими засобами. Нагадаємо, що розкішну маму Пейтона грає Гвінет Пелтроу. "Ставки в новому сезоні високі, тому що наш герой намагатиметься робити кар’єру вже в Нью-Йорку", — інтригує Раян Мерфі.

З 19 червня

"Афера в Маямі"

Пенелопа Крус, Гаель Гарсія Берналь і Едгар Рамірес грають головні ролі в напруженому трилері про міжнародне шпигунство "Афера в Маямі". Фільм заснований на книзі Фернандо Морейси "Останні солдати холодної війни". У центрі історії — група агентів кубинської розвідки, яких під прикриттям відряджають у США. Прибувши в Штати, вони проникають в антикастрівські організації й надсилають інформацію додому в надії запобігти подальшим терористичним атакам, але також виявляються причетними до торгівлі наркотиками. Пенелопа Крус грає дружину одного з агентів, який захищає спецоперацію в тилу. Новий фільм Олів’є Ассаяси ("Персональний покупець", "Зільс Марія") торік брав участь у програмі Венеціанського кінофестивалю.

З 19 червня

"П’ятеро однієї крові"

"Da 5 Bloods" ("П’ятеро однієї крові") — перший фільм Спайка Лі для Netflix. Це бойовик про ветеранів війни у ​​В’єтнамі, які через роки повертаються туди, щоб знайти й поховати тіло свого загиблого командира, а також розібратися з власними примарами. Під час війни вони примудрилися сховати у В’єтнамі скриню із золотом, і тепер мають намір повернути її. Головну роль у фільмі грає Чедвік Боузман, зірка фільму "Чорна пантера".

З 12 червня

It's Okay To Not Be Okay

Netflix і далі робить ставку на локальні сюжети. Цього літа стримінгова платформа покаже південнокорейський романтичний серіал It's Okay to Not Be Okay ("Це нормально — не бути в порядку"), який привернув увагу продюсерів завдяки оригінальному сюжету. Це історія про незвичайну пару, стосунки яких усупереч усьому стають цілющими. Мун Кан-Те працює в психіатричному відділенні, його завдання — стежити за пацієнтами, якщо ті наважуються втекти. Він отримує 160 доларів на місяць і виконує всю брудну роботу. У лікарні він зустрічає Го Мун-Ян — молоду жінку з розладом особистості. Водночас дівчина популярна авторка дитячих книг, успішна й знаменита. Герої дуже різні, але в підсумку допомагають одне одному змінитися.

З 20 червня

"Євробачення" (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga)

"Євробачення. Історія вогненної саги" має всі шанси стати хітом цього літа. Рейчел Макадамс і Вілл Феррелл грають ексцентричних музикантів з Ісландії, яким пощастило брати участь у Євробаченні. На конкурс вони планують поїхати з піснею Volcano Man, яку співають у трейлері, валяючись у снігу й здіймаючись скелями. У фільмі також знявся Пірс Броснан, а сценарій заснований на реальних історіях учасників пісенного конкурсу.

З 26 червня

"Безсмертна гвардія"

Після стрічки "Шалений Макс: Дорога люті" (2015) і "Атомної блондинки" (2017) бойовики з участю Шарліз Терон завжди є приводом для втіхи, але цього разу на нас чекає щось особливе. "Безсмертна гвардія" — справжня супергеройська сага. Шарліз Терон грає Андромаху зі Скіфії, лідерку групи безсмертних воїнів, які тисячі років захищали світ. Незабаром вони знаходять новобранця — морського піхотинця США, який прокидається після того, як його вбивають в бою. Але раптово воїни самі стають цілями, коли вороги раптово розкривають їхні таємні суперсили. Ризикові трюки (до речі, Шарліз Терон виконувала їх особисто) й ефектні декорації — справжній літній блокбастер, який можете дивитися, не виходячи з власного дому.

З 10 липня

The Woods

The Woods — польський трилер, знятий за романом письменника Гарлана Кобена. Кобен входить до десятки найкращих авторів детективів за версією New York Times і спеціалізується на трилерах, герої яких або зникають безвісти, або виявляються живими через багато років після нібито "вбивства". У новому серіалі, права на показ якого купив Netflix, ми дізнаємося, що 25 років тому четверо друзів поїхали в літній табір у лісі й не повернулися. Поліція знаходить тіла двох з них. Попри роки, прокурор Павло Копінські так і не зміг оговтатися від втрати своєї улюбленої сестри. Несподівано він отримує нові факти в розслідуванні, яке, найімовірніше, пов’язане зі зникненням дівчини в 1994 році. Що насправді сталося 25 років тому в літньому таборі?

"Без громадянства"

"Без громадянства" — амбітний проєкт актриси Кейт Бланшетт, яка є продюсеркою і грає одну з головних ролей. Це серіал про чотирьох незнайомців, життя яких перетинаються, коли вони зустрічаються в імміграційному центрі в австралійській глибинці й опиняються під вартою. Це стюардеса, що рятується від залежності, афганський біженець, якого переслідують, молодий австралієць, якому набридла нелюба й недолуга робота, і чиновник, який опинився в центрі міжнародного скандалу. Робота над проєктом тривала сім років і для Кейт Бланшетт має особливе значення: вона є послом ООН у справах біженців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.