До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на канікулах: 5 кінострічок для всієї родини

Після перегляду традиційних новорічних фільмів, як-от "Відпочинок за обміном", "Реальна любов" і остання частина "Гаррі Поттера", можна вибратися в кіно. Vogue.ua обрав п'ять фільмів, які йдуть в українському прокаті в дні новорічних канікул і будуть чудовими для сімейного перегляду.

"Шпигуни під прикриттям"

Мультфільм від студії 20th Century Fox, в якому герої традиційно уповноважені врятувати світ. У центрі сюжету – історія невловимого шпигуна Ленса Стерлінга і геніального вченого Волтера Беккета. Звична схема їхньої співпраці дає збій, коли новий винахід Волтера випадково перетворює Стерлінга на голуба. В оригіналі героїв озвучив дуже впізнаваний каст: Вілл Сміт ("У пошуках щастя", "Люди в чорному"), Том Голланд ("Людина-павук") і Карен Гіллан ("Месники"). Весела і динамічна стрічка, створена режисерським дуетом Троя Квона і Ніка Бруно, є ідеальною для сімейного походу в кіно.

Реклама
"Кішки"

"Кішки" – екранізація популярного бродвейського мюзиклу, зроблена режисером Томом Гупером ("Король говорить", "Дівчина з Данії"). Фантасмагоричні образи людей-котів, про яких у критиків немає однозначної думки, знайомі пісні (походження яких ви не знали, але точно чули сотню разів) і зірковий акторський склад (Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Джуді Денч, Ієн Маккеллен). Мабуть, це все, що слід знати, аби зважитися на перегляд, навіть якщо трейлер викликав легке здивування. Зрештою, коли ж ще експериментувати з новими для себе жанрами, як не в новорічні вихідні?

"Дулітл"

Роберт Дауні-молодший залишив роль Залізної Людини в кіновсесвіті Marvel і тепер з'являється в сольному фентезійному проєкті. Уже в січні ми побачимо його в знаменитій історії про ветеринара, який вміє розмовляти з тваринами. Екранізація дитячої книжки Г'ю Лофтінга знята режисером Стівеном Гейганом, а в другорядних ролях можна побачити Майкла Шина ("Добрі передвісники") і Антоніо Бандераса ("Інтерв'ю з вампіром", "Філадельфія"). При цьому анімовані звірі в оригінальній озвучці говорять голосами Тома Голланда, Емми Томпсон, Рейфа Файнса, Селени Гомес і Рамі Малека.

"Джуманджі: Наступний рівень"

Цієї зими глядачі зможуть повернутися в світ одного з найулюбленіших фільмів дитинства: завдяки стараннями режисера Джейка Кездана в гри "Джуманджі" з'явився новий рівень. У третій частині франшизи гравці у виконанні Двейна Джонсона, Джека Блека, Кевіна Гарта і Карен Гіллан знову потраплять у небезпечну пригоду і цього разу досліджуватимуть всесвіт гри в пошуках зниклого товариша.

"Зоряні війни: Скайвокер. Сходження"

Заключна глава величезної саги, розпочатої понад 40 років тому. І так, варто подивитися всі попередні частини, щоб вловити атмосферу прощання з цілою кіноепохою, на якій виросло не одне покоління фанатів. Але навіть якщо з "Зоряними війнами" ви знайомі тільки фразою "Люк, я твій батько" і потрапили до кінозалу випадково – це не зіпсує вам задоволення від перегляду. Насичена візуальними ефектами картинка і драматичні повороти не дадуть занудьгувати. Тим більше, що усталений акторський склад кінострічки просто захопливий: Керрі Фішер, Марк Гемілл, Адам Драйвер, Дейзі Рідлі і Джон Боєга.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.