До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відбувається на зйомках нового сезону серіалу "Велика маленька брехня"

Фанати серіалу "Велика маленька брехня" в напрузі – нові серії творці історії про життя мешканок невеликого містечка Монтерей в Каліфорнії обіцяють показати на початку наступного року, а зйомки другого сезону тривають якраз зараз. Так, в інтернет потрапив кадр, в якому героїня Різ Візерспун замахується ріжком морозива в героїню Меріл Стріп, яка також з'явиться в нових серіях. Виклав його один з користувачів, який став свідком зйомок, що відбуваються зараз неподалік Лос-Анджелеса.

Фото: @mattybooz

Одне випадкове фото вже показує, що між головними героїнями кипітимуть неабиякі пристрасті, а затишний Монтерей стане майданчиком для серйозної битви між непримиренними суперницями.

Реклама
Кадр зі зйомок серіалу "Велика маленька брехня 2"

Також в мережу потрапили кадри з Ніколь Кідман. Її образ порівняно з першим сезоном став більш розслабленим – на зміну вбранням в стриманій делікатній палітрі з'явились легкі сукні з акварельним квітковим принтом, що підкреслюють новий статус і позитивні зміни в житті Селести Райт.

Кадр зі зйомок серіалу "Велика маленька брехня 2"
Кадр зі зйомок серіалу "Велика маленька брехня 2"

Нагадаємо, що перший сезон серіалу "Велика маленька брехня" став одним з найуспішніших телепроектів 2017 року, отримав вісім премій "Еммі" і чотири статуетки "Золотий глобус". У другому сезоні зоряний склад не тільки збережеться, але і посилиться. Новою героїнею стане актриса Меріл Стріп. Їй дісталася роль матері вбитого Олександра. Вона приїжджає в Монтерей, щоб і зайнятися вихованням онуків, і розібратися, що трапилося з її сином.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.