До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри зі зйомок серіалу "Велика маленька брехня"

У Штатах стартували зйомки другої частини серіалу "Велика маленька брехня". Першими кадрами зі зйомок у своїх Instagram-акаунтах поділилися самі актриси – Різ Візерспун і Зої Кравіц. Судячи з фото, артисти початку зйомок раді не менше, ніж шанувальники, які весь рік обговорювали, коли ж вийде продовження і про що воно буде. У другій частині з'явиться весь ключовий склад – Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Лора Дерн, Зої Кравіц та Шейлін Вудлі.

До зоряного складу також приєднається Меріл Стріп. Вона зіграє Мері Луї Райт – маму вбитого домашнього насильника Перрі, персонажа Александра Скарсгарда. За задумом авторів, вона приїжджає в Монтерей, щоби з'ясувати подробиці смерті сина і заразом зайнятися вихованням онуків.

Реклама

За чутками, друга частина вийде тільки в 2019 році. Причина такої затримки – велика зайнятість акторів. Так, Ніколь Кідман зараз зайнята на зйомках фільму "Щиголь" – екранізації однойменного роману, Різ Візерспун запустила в роботу новий серіал: вона спродюсує, а також зіграє головну роль в екранізації книги Селести Інг Little Fires Everywhere. Разом з нею в серіалі знімається Керрі Вашингтон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.