До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що слід знати про дев'ятий сезон "Американської історії жахів"

"Американська історія жахів" повертається на екрани. Від дати релізу і акторського складу до захопливого сюжету – розповідаємо, що потрібно знати про дев'ятий сезон культового серіалу жахів.

Емма Робертс у дев'ятому сезоні серіалу "Американська історія жахів"

Дата прем'єри. За традицією "Американська історія жахів" повернеться на екрани восени 2019 року. Прем'єра серіалу відбудеться на телеканалі FX 18 вересня.

Реклама

Сюжет. У квітні 2019 року з'явилися перші відомості про новий сезон саги, від якої холоне кров. Їх оприлюднили в офіційному акаунті серіалу в Instagram. Тизер тривалістю менше хвилини не залишає сумнівів: у дев'ятому сезоні під назвою "1984" основна увага буде зосереджена на слешерах. Це кінематографічний жанр, що став популярним у 1980-х і 1990-х роках завдяки кінострічкам "Геловін" і "Крик", у яких групу підлітків переслідують серійні вбивці.

Відповідно до синопсису, в першій серії дев'ятого сезону з назвою Camp Redwood історія розвиватиметься в таборі біля озера і лісу, куди на літо приїхала група тинейджерів, а разом з ними – непроханий гість.

Акторський склад. Однією з особливостей "Американської історії жахів" є те, що від сезону до сезону в ньому грають одні й ті самі актори. Поки зі старожилів підтвердила свою участь у дев'ятому сезоні тільки Емма Робертс. Її партнером на знімальному майданчику буде фристайліст, олімпійський призер – Гас Кенворті. Вперше в серіалі глядачі не побачать улюбленця і серцеїда Евана Пітерса. Джессіку Ленг, Сару Полсон і Кеті Бейтс теж не сподіваємося.

Тизери:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.