До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ума Турман у трейлері серіалу "Таємні кімнати"

Стримінгова платформа Netflix представила трейлер хоррор-серіалу Chambers ("Таємні кімнати") з Умою Турман у головній ролі.

Ума Турман у серіалі "Таємні кімнати"

Нове шоу Netflix "Таємні кімнати" розповідає історію Саші, молодої жінки, в житті якої починають відбуватися дивні речі після того, як їй роблять пересадку серця. Вона поглинена загадкою, пов'язаною з донором, який врятував їй життя. "Просто так дивно, що хтось повинен був померти, щоб я вижила", – каже Саша. Чим більше вона дізнається про раптову смерть дівчини, яка віддала їй своє серце, тим більше починає втрачати себе і набувати все зловісніші риси покійної. Ума Турман грає матір дівчинки, чиє серце пожертвували для пересадки, і спогади якої просочуються в життя Саші.

Реклама
Сіван Аліра Роуз у серіалі "Потаємні кімнати"

"Таємні кімнати" – дебютна робота Леї Рейчел у ролі сценариста. Режисер серіалу – Альфонсо Гомез-Рейон. Окрім Турман у серіалі знялися: Тоні Голдвін, зірка канадського телебачення Гріффін Павелл-Арканд і молода акторка Сіван Аліра Роуз. Драма складатиметься з десяти епізодів.

Прем'єра серіалу Chambers запланована на 26 квітня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.