До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Барак і Мішель Обами знімуть серіал про моду для Netflix

Барак і Мішель Обами оголосили про своє партнерство з стрімінговою платформою Netflix. Виробнича компанія впливової пари, Higher Ground Productions буде займатися різними проектами: від екранізації біографії Фредеріка Дугласа, що отримала Пулітцерівську премію, до зйомок драматичного серіалу, основаного на колонці The New York Times – Overlooked, яка описує життя видатних американців.

Барак і Мішель Обами

Однак, їх найбільш помітним проектом може бути Bloom – описаний як драма, події якої відбуваються в центрі індустрії моди в післявоєнному Мангеттені. Серія буде присвячена "бар'єрам, з якими стикалися жінки і люди кольору в епоху, яка була сповнена перешкод, але і відзначилася величезним прогресом". Лауреат премії "Оскар" Келлі Гоурі зараз пише сценарій, оснований на ідеї, яку вона розробила з режисером Клементом Вірго і романісткою Джуліаною Майо.

Реклама
Барак і Мішель Обами

Це гідний дебют для сім'ї Обами, яка запустила Higher Ground Productions, щоб сприяти різноманітності історій на екрані. Хоча жоден з проектів ще не має точних дат релізу, ймовірно більшість з них будуть представлені протягом наступних двох років, а в найближчі місяці з'являться додаткові відомості. Барак Обама прокоментував новини: "Торканням до питань раси і класу, демократії та громадянських прав і багато чого іншого, ми віримо, що кожен з проектів не просто розважатиме, а й просвітлюватиме, пов'язуватиме і надихатиме всіх нас".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.