До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі в трейлері фільму "Ті, хто бажають моєї смерті"

HBO Max представили трейлер напруженого трилера "Ті, хто бажають моєї смерті" з Анджеліною Джолі в головній ролі. Прем’єра фільму відбудеться 14 травня на HBO Max. У новій стрічці оскароносній актрисі дісталася непроста роль: вона грає рятівницю Ханну, яка карається через те, що не змогла врятувати від пожежі трьох людей. У диких лісах Монтани вона зустрічає 12-річного хлопця, який дуже потребує її допомоги, — і разом їм доведеться не тільки рятуватися від переслідувачів, а й боротися зі стихією.

Режисер стрічки — Тейлор Шерідан, номінант на премію BAFTA, "Золотий глобус" і "Оскар" (за сценарій до фільму "За будь-яку ціну"). Разом з Джолі у фільмі знявся актор Ніколас Голт, зірка блокбастерів "Люди Ікс: Перший клас", "Люди Ікс: Дні минулого майбутнього" і драми "Тепло наших тіл". Знімали фільм у Нью-Мексико ще до пандемії, у 2019 році. В основі стрічки — однойменний роман популярного американського автора Майкла Корити, журналіста і юриста, який пише захопливі детективи й кримінальні оповіді.

Реклама

Нагадаємо, що 45-річна Джолі нині дедалі рідше знімається в кіно — багато часу в неї забирає робота громадської активістки. Серед останніх робіт Джолі — продовження казки "Чаклунка" у 2019 році й "Пітер Пен і Аліса в країні чудес" у 2020-му. А вже цього року ми побачимо Анджеліну в довгоочікуваному супергеройському бойовику "Вічні" Хлої Чжао.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.