До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші кінопрем’єри Disney у 2021 році

Прем’єри Disney завжди в списку найочікуваніших. Цього року на нас чекає блокбастер "Чорна вдова" зі Скарлетт Йоганссон, Емма Стоун у ролі зловісної Круелли де Віль у фільмі "Круелла" і ще багато цікавого для всієї родини.

"Рая і останній дракон"

Переглянувши тизер, ми з першого погляду полюбили Раю, нову героїню Disney, яка вітає нас в уявному королівстві Кумандра. Ця юна войовниця самотужки намагається відшукати легендарного останнього дракона, щоб відновити рівновагу в її рідній країні. Фільм "Рая і останній дракон" — це роздуми про важливі цінності, наприклад, віру в себе. Режисери анімаційної стрічки — Дон Голл (володар "Оскара" за "Великого героя") і Карлос Лопес Естрада. Авторка сценарію Адель Лім ("Шалено багаті азійці"). Це гарна подорож, натхнена пейзажами, культурою і традиціями Південно-Східної Азії.

Реклама
"Чорна вдова"

Довгоочікуваний фільм Marvel зі Скарлетт Йоганссон у ролі Наташі Романофф (Чорна вдова) мав вийти у 2020 році, але його довелося відкласти через пандемію. Сподіваємося, цього року все вийде. У новому фільмі Чорна вдова вирушить у Росію, щоб протистояти своєму минулому й зійтися в сутичці з убивцею Оленою Бєловою, яку грає молода актриса Флоренс П’ю.

"Круелла"

Ефектна Круелла де Віль з її любов’ю до хутра й демонічним сміхом — одна з найхаризматичніших лиходійок у всесвіті Disney. Гленн Клоуз блискуче втілила її образ у фільмі "101 далматинець" 1996 року, а тепер Емма Стоун зіграє Круеллу в її юні роки в епоху розквіту панку в 1980-х. Режисер стрічки — Крейг Гіллеспі, який зняв чудовий фільм "Тоня проти всіх" з Марго Роббі. Чекаємо нетерпляче!

"Лука"

Лука проводить літо зі своїм новим найкращим другом, насолоджуючись їздою на скутерах і дегустацією морозива в маленькому приморському містечку. Однак двоє друзів — не звичайні підлітки. У них є таємниця: вони — морські чудовиська. Режисер стрічки Енріко Касароса (був номінований на "Оскара" за анімаційну стрічку "Ла Луна") зняв легкий і ніжний літній фільм.

"Круїз у джунглях"

Новий фільм Disney присвячений популярному тематичному маршруту, який пропонують гостям Діснейленду. Він називається "Круїз у джунглях". Гості сідають у човен, що переносить їх у джунглі, населені дикими звірами. Гості занурюються в атмосферу 1930-х і почуваються дослідниками дикої природи. Фільм має все для успіху: розкішні декорації, екзотична атмосфера, загроза небезпеки... І чудовий акторський дует у головних ролях — Емілі Блант і Двейн Джонсон.

"Вічні"

Один з найочікуваніших релізів Disney 2021 року. У режисерському кріслі — тріумфаторка цього року Хлоя Чжао, яка вже дістала "Золотий глобус" за роуд-муві "Земля кочівників" і, ймовірно, здобуде "Оскара". "Вічні" — це екранізація коміксу Marvel, історія про безсмертну расу суперлюдей, які живуть на Землі вже понад сім тисяч років і возз’єднуються, щоб захистити людство. Головні ролі грають Анджеліна Джолі, Сальма Гаєк і Джемма Чан.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.