До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Актриса Еванджелін Ліллі про зйомки у фільмі "Людина-мураха і Оса"

5 липня студії Disney і Marvel випустили великий літній блокбастер – супергеройський фільм "Людина-мураха і Оса". У головних ролях – Майкл Дуглас і Еванджелін Ліллі, зірка ще однієї фантастичної кіносаги "Хоббіт". У фільмі Еванджелін грає Осу – сміливу і моторну героїню з супервміннями літати і зменшуватися. Про зйомки в блокбастері актриса розповіла Vogue.ua.

Еванджелін Ліллі
Яке це – бути частиною всесвіту Marvel

Коли я проходила кастинг на роль у фільмі "Людина-мураха", і була лише на порозі всесвіту Marvel, все відчувалося великим і важливим, і хвилюючим. Але як тільки я побачила готовий фільм, у мене закрутилася голова, адже він вдався ще крутішим, ніж я очікувала. Всі хвилювання навколо Marvel просто випарувалися. Я так пишалася, що стала частиною справді хорошого кіно; фільму, який я з великим задоволенням покажу своїм дітям, фільмом, яким, незалежно від думки критиків і загального враження аудиторії, я буду пишатися, і справді любитиму його.

Реклама
Про роботу з Майклом Дугласом

Коли я починала працювати над фільмом, я, звичайно, розуміла, хто такий Майкл Дуглас, і яка це честь працювати з ним. З першого ж дня зйомок від Майкла відчувалася неймовірна енергія, він нібито змінив хімію молекул в повітрі. Я відразу потрапила в цей світ Хенка і Хоуп (герої Майкла Дугласа і Еванджелін – за сюжетом батько і донька). Це був відмінний подарунок, коли людина, з якою ви разом граєте, допомагає вам з головою зануритися в ваш загальний новий світ.

Про костюми

Костюм Оси, який ви бачили в кінці першого фільму "Людина-мураха", був старим зразком з 1980-х років. Технології вдосконалилися, тому Хоуп оновила костюм. Разом з батьком вони створили новий дизайн, який відповідає потребам Хоуп в ХІХ столітті.

У мене було чотири місяці примірок. Я відразу сказала художникам, що мені все-одно, скільки часу це займе, і наскільки я застрягну в цій примірочній – ми зробимо цей костюм ідеальним. Було витрачено багато часу, щоб зробити всі пропорції красивими, при цьому не втрачаючи ДНК Оси як супергероя. У підсумку, коли костюм нарешті закінчили, і я одягла його, мені здавалося, що щось дійсно змінилося в моїй ДНК, я буквально відчула в собі суперсили. Я не могла дочекатися, щоб опинитися перед камерою. До цього моменту я так нервувала через те, що не була достатньо хорошою для цієї ролі або не мала достатньо переконливого вигляду. Але ідеальний костюм зробив мене значно впевненішою.

Чого очікувати глядачам

Після того, як я вперше прочитала сценарій, я зрозуміла, що одне слово, яке визначило б мого персонажа для цього фільму, – це "кінетичний". Хоуп постійно рухається, постійно кудись біжить і щось робить.

По суті, це фільм про біги і переслідування. При цьому, це сімейна сага, це в хорошому сенсі солодка сімейна історія (за сюжетом Оса намагається врятувати свою матір, теж супергероїню – прим.ред.). Напевно тому я і люблю цей фільм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.