До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найкращих романтичних комедій, які можна подивитися на Netflix

Свята створені для того, щоб укотре переглядати зворушливі, романтичні фільми (і навіть, можливо, плакати). Спеціально для новорічних канікул ми вибрали 8 найкращих романтичних комедій, де кохання завжди перемагає. Їх можна подивитися на Netflix.

"Реальне кохання"

"Реальне кохання" вийшло в 2003 році і відтоді кожного Різдва люди традиційно переглядають цей чудовий фільм. Кіра Найтлі, Колін Ферт, Білл Наї, Клавдіа Шиффер, Х'ю Грант — у дев'яти чудових історіях знялися багато відомих наразі акторів. А саундтрек "Реального кохання" за останні роки став одним з головних святкових гітів.

Реклама

"Брудні танці"

Через понад тридцять років після виходу "Брудні танці", як і раніше, залишаються в списку культових фільмів. Прекрасний дует Патріка Суейзі і Дженніфер Грей, оскароносний саундтрек і незабутня хореографія — ось що вам потрібно знати про цю стрічку.

"Ноттінг-Гілл"

Відома голлівудська актриса (її грає Джулія Робертс) приїжджає в Лондон і намагається залишитися непоміченою. У місті вона знайомиться зі звичайним чоловіком — господарем книгарні (Х'ю Грант). У Анни і Вільяма починається бурхливий роман, а герої намагаються подолати розрив між її славою та його скромним повсякденним життям.

"Це безглузде кохання"

У цій комедії Стів Карелл грає 40-річного Кела, який переживає розрив з дружиною через її зраду. Намагаючись залікувати свої рани, він проводить у час у місцевому барі. Там герой знайомиться з Джейкобом (Райан Гослінг), харизматичним ловеласом, який вирішує взяти Кела під свою опіку. Плейбой показує Келу його майбутнє і перспективи, але зрештою дізнається дещо про себе, будучи змушеним переглянути, що дійсно є важливим у житті.

"Гордість та упередження"

Екранізація культового роману Джейн Остін, який розповідає історію сестер Беннет. Дія роману відбувається наприкінці 18 століття в Англії, де Елізабет Беннет і таємничий містер Дарсі закохуються одне в одного. Ці двоє розриваються поміж сильним почуттям гордості і взаємним коханням, весь час стикаючись із забобонами на своєму шляху. Роль Елізабет Беннет Х'ю одна з найсильніших у кар'єрі Кіри Найтлі.

"З Африки"

Події фільму відбуваються у 1914-1931 роках у Кенії. Данська баронеса Карен (Меріл Стріп) їде в Британську Східну Африку, де разом із чоловіком намагається відкрити свою ферму, але натомість закохується в місцевого мисливця Деніса (Роберт Редфорд). Шедевр Сідні Поллака 1986 року Х'ю — одна з найкрасивіших, але й найтрагічніших історій кохання на великому екрані.

"Історія кохання"

Заможний студент-юрист із Гарварду закохується у Дженніфер, дівчину з простої родини. Попри всі соціальні відмінності, Олівер (Райан О'Ніл) та Дженніфер (Алі МакГроу) закохуються й живуть щасливо доти, доки "смерть не розлучить їх". "Кохання не потребує прощення". Останні несамовиті слова Олівера, сказані біля ліжка дівчини, що вмирає, все ще відгукуються луною в головах усіх. хто бачив цей фільм. Гарний фільм, який запустила Елі МакГроу: у 1971 році вона виграла "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль і була номінована на "Оскар".

"Мамма Mia!"

На грецькому острові Калокаїрі велике свято і гуляння: єдина донька Донни (Меріл Стріп), Софі (Аманда Сейфрід), виходить заміж. Софі мріє про те, щоб батько вів її до вівтаря цього визначного дня. Єдина проблема в тому, що вона не знає, хто він... Дівчина надсилає запрошення трьом чоловікам, які були коханцями Донни у різний час — і ті приїздять на весілля, кожен з них упевнений, що Софі — саме його донька.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.