До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися в кінотеатрах усією родиною

Байопік про батьків і дітей з Віллом Смітом, продовження популярного мультфільму "Співай", нова "Людина-павук" — новорічні канікули просто створені для того, щоб ходити в кіно, їсти попкорн і насолоджуватися нічогонеробленням. Ми зібрали кілька фільмів, на які можна піти всією родиною.

"Король Річард: Виховуючи чемпіонок"

"Король Річард" — зворушливе кіно про те, як батьки присвячують своє життя дітям, а з дітей потім виростають великі люди. Це байопік Річарда Вільямса, батька й тренера з тенісу Серени Вільямс, що відіграв ключову роль у неймовірному успіху своєї знаменитої дочки. Головна роль дісталася Віллу Сміту, для якого історія про стосунки батьків і дітей особлива: сам Сміт батько трьох дітей, які, до речі, вже кілька років пробують себе на творчій ниві. За фільм "Король Річард" Віллу Сміту пророкують щонайменше номінацію на "Оскара", а можливо, й перемогу.

Реклама
"Співай-2"

Продовження популярної анімації "Співай" 2016 року. У другій частині знову йтиметься про коалу, на ім’я Бастер, яка організовує пісенний конкурс. Чарівних звірів озвучили голлівудські актори: Скарлетт Йоганссон, Меттью Макконагі, Різ Візерспун, а виконувати пісні в мультику будуть Фарелл Вільямс і Боно.

"Людина-павук: Додому шляху нема"

Третій фільм про Людину-павука — прекрасний привід сходити всією сім’єю в кіно. До ролі Людини-павука повертається чарівний Том Голланд, а Зендая знову з’явиться в образі Ем-Джей і допомагатиме йому рятувати світ. Головний бонус фільму — поява всіх "павуків": Тобі Маґваєра, який грав Людину-павука з 2002-го по 2007-й, та Ендрю Гарфілда, який зіграв Пітера Паркера у фільмі "Нова Людина-павук".

"Мандрівний замок"

Мультфільм культового японського режисера Хаяо Міядзакі, роботи якого має побачити кожен. Події відбуваються у вигаданій європейській країні наприкінці XIX століття, натхненням для якої слугував Ельзас у Франції. Чарівний світ Міядзакі населений чудовими героями, і відірватися від нього просто неможливо. "Мандрівний замок" показали на відкритті Венеційського кінофестивалю 2004 року, і номінували на "Оскара". Стрічку знято за мотивами фентезійного роману британської письменниці Діани Вінн Джонс.

"Три горішки для Попелюшки"

"У засніжених лісах героїня бореться зі злою мачухою за свою мрію зустріти прекрасного принца" — сюжет цієї казки братів Гріммів, написаної в далекому XIX столітті, знає кожен. "Три горішки для Попелюшки" — норвезький фільм, знятий у реальних засніжених локаціях Норвегії, що робить його дуже атмосферним. А ще нас чекає нова інтерпретація казки: у версії режисерки Сесілії Мослі головна героїня постає феміністкою, яка сама будує своє щастя й не залежить від думки інших.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.