До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 романтичних фільмів до Дня всіх закоханих, які можна подивитися на Netflix

Кажуть, великі кіностудії перестали знімати романтичні фільми — та, на щастя, маємо Netflix. Ми пропонуємо вашій увазі кілька нових романтичних драм, а також справжні діаманти давнішого кіно — актуальні й сучасні, які нагадують про те, що любов — вона завжди різна.

"Малкольм і Марі"

Відверте й дуже напружене кіно з прекрасними акторськими роботами Зендаї і Джона Девіда Вашингтона. Фільм Сема Левенсона, автора серіалу "Ейфорія", зняли під час локдауну буквально за кілька тижнів. Це драма про складні стосунки актриси (Зендая) й успішного кінорежисера (Джон Девід Вашингтон), події якої відбуваються під час однієї яскравої ночі після того, як пара повертається з прем’єри. "Малкольм і Марі" — дуже незвичайний фільм, що демонструє потужний драматичний талант Зендаї.

Реклама

"Новизна"

Прекрасна мелодрама, яку 2017 року показали в межах кінофестивалю "Санденс". Ніколас Голт і Лая Коста грають молодих людей Мартіна й Габі, сучасних жителів Лос-Анджелеса, які звикли шукати партнера на одну ніч в Інтернеті. Пара знайомиться в застосунку для сексу й планує провести разом тільки одну ніч — але закохуються одне в одного.

"Неймовірна Джессіка Джеймс"

Саме яскрава гра Джессіки Вільямс перетворює цей фільм з пересічної романтичної комедії на справжню насолоду. Героїня Джессіки чарівна: смішна, самовпевнена й відверта драматургиня, що оговтується від недавнього розриву стосунків. Одного разу вона влаштовує побачення наосліп з розлученим чоловіком-нечупарою (Кріс О’Дауд). Їхня зустріч — самі жарти й дошкульності, і від їхніх діалогів просто неможливо відірватися.

"Усім хлопцям, яких я кохала раніше"

Екранізація серії популярних підліткових романів Дженні Хан. Варто сказати, що фільм режисерки Сьюзен Джонсон, а також його продовження — "Всім хлопцям: P.S. Я все ще кохаю тебе" і "Всім хлопцям: завжди і назавжди" — солодкі романтичні комедії, але не надміру. Це історія про юну й романтичну дівчину Лару Джин, що пише таємні послання хлопцям, які їй подобаються, а потім ховає. Одного разу її молодша сестра знаходить любовні листи й надсилає їх адресатам... У головній ролі — на той момент 19-річна актриса Лана Кондор.

"Пастка для босів"

Зої Дойч і Ґленн Павелл грають двох асистентів: Гарпер обіймає посаду помічника редактора спортивного журналу, а Чарлі — венчурного інвестора. Вони працюють в одному офісі й знайомляться в черзі за обідом, а потім вирішують звести своїх начальників, щоб у тих зав’язалися стосунки. Як можна здогадатися, у фіналі буде дві романтичні пари...

"Ти — мій сумнів"

Романтична комедія режисерки Наначки Хан. Коли знаменита шеф-кухарка (Алі Вонг) повертається до свого рідного Сан-Франциско, щоб відкрити новий ресторан, вона надибує друга дитинства Маркуса (Рендалл Парк), з яким втратила зв’язок після злощасного роману на одну ніч... Пара возз’єднується, але в справу втручається... Кіану Рівз, який у цьому фільмі з’являється в ролі камео — фактично він грає претензійну версію самого себе, і намагається зруйнувати стосунки пари. Дуже смішний і легкий фільм.

"Будь-якою ціною"

Цій стрічці цього року виповнюється 22 роки — але ви точно отримаєте насолоду, якщо переглянете її. "Будь-якою ціною" — сучасна інтерпретація сюжету про Сірано де Бержерака, що занурює нас у любовні інтриги студентів коледжу. Раян марить сексапільною зіркою коледжу Ешлі, але ніяк не може домогтися її уваги. Він звертається по допомогу до свого досвідченішого брата Кріса — а Кріс у відповідь просить Раяна познайомити його із загадковою дівчиною Меггі. Заплутаний і зворушливий романтичний фільм з хорошою акторською грою (у ролі ловеласа Кріса — юний і прекрасний Джеймс Франко).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.