До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів, які можна подивитися, якщо сумуєте за офісом

Робота не завжди обмежується роботою. Пліткувати біля кавомашини, кидати дошкульні коментарі колегам під час зустрічей та адмініструвати офіс — така ж частина робочого життя, як і досягнення цілей чи дотримання термінів.

Багато офісів досі закрито. Знімання фільмів тимчасово зупинено, і хоча економіка помалу повертається до життя, реальність соціально віддаленої роботи, спричиненої пандемією, зробила трудове життя у 2020 році складним завданням. Не виходити з вітальні, звісно, не так вже й погано. Не треба витрачати час на дорогу й збори, але ніщо не зрівняється із живим спілкуванням. Якщо прагнете метушні на робочому місці, вийдіть із Zoom і ввімкніть телешоу з добірки Vogue, яке перенесе вас в офісну атмосферу.

Реклама
"Продажі з краєвидом на захід"
Реаліті-шоу про нерухомість Лос-Анджелеса "Продажі з краєвидом на захід" вийшло на Netflix у 2019 році й швидко стало найобговорюванішим релізом на платформі. Шоу, яке спродюсував Адам Дівелло ("Голлівудські пагорби", "Місто"), розповідає про роботу Oppenheim Group — брокерської компанії, розміщеної на Сансет Стріп. У центрі уваги — владні й грізні брокерки, які продають багатомільйонні маєтки знаменитостям і мільярдерам.
Кадр из сериала Кадр із серіалу "Продажі з краєвидом на захід"

"Продажі з краєвидом на захід" ідеально передає гламур і жорстоку конкуренцію Лос-Анджелеса, а також прагнення й адреналін надконкурентного робочого середовища. Героїні постійно називають себе "сім’єю", сяючи бездоганними усмішками й завдаючи ударів одна одній у спину — все в надії отримати шестизначну комісію. Шоу вражає фальшивою дружбою й справжніми емоціями.

"Жирним шрифтом"
Кадр із серіалу "Жирним шрифтом"

Комедійна драма "Жирним шрифтом" розповідає про життя трьох міленіалок, що працюють у вигаданому міжнародному виданні Scarlet у Нью-Йорку. Це шоу — коктейль з "Пліткарки", змішаної з "Дияволом носить Prada", що прагне стати "Вересневим номером" для покоління соціальних мереж. Шоу засноване на досвіді колишньої головної редакторки Cosmopolitan Джоани Коулз, а тепер виконавчої продюсерки, і пропонує м’якше уявлення про тріо молодих жінок-кар’єристок. Щосезону глядачі спостерігають, як ці троє деруться кар’єрними щаблями, закохуються, звільняються й сваряться одна з одною на тлі роботи в журналі Scarlet.

"Зателефонуйте моєму агентові"
Кадр из сериала Кадр із серіалу "Зателефонуйте моєму агентові"

Дуже популярне шоу французького Netflix про групу талановитих агентів з відділу кінематографії вигаданого агентства ASK. Може у США й виходило кілька гучних, зухвалих голлівудських шоу, присвячених світу менеджменту знаменитостей ("Красені" і "Гравці"), але "Зателефонуйте моєму агентові" — дуже вишуканий серіал. Його агенти менш крикливі й більш замислені, а епізодичні ролі французьких актрис, таких як Ізабель Аджані й Жюльєт Бінош, додають шоу шарму. Це прекрасний серіал для всіх, хто працював з важкими людьми, — чи то кінозірки, чи то просто нестерпні колеги.

"Нереально"
Кадр из сериала Кадр із серіалу "Нереально"

Спершу задуманий як короткометражний фільм "Sequin Raze" ще у 2012 році, серіал "Нереально" Сари Гертруд Шапіро переносить глядача за лаштунки реаліті-шоу знайомств, у центрі якого продюсерка шоу Рейчел Голдберг (Ширі Епплбі), майстриня маніпуляції й контролю над розумом, якою керує її зла й геніальна шефиня Квінн Кінг (Констанс Зіммер). Хоча сюжетна лінія іноді перетворюється на зовсім безглузду, показ залаштункового всесвіту реаліті-шоу не може не привернути уваги.

"Солодка гіркота"
Элла Пернелл в сериале Елла Пернелл у серіалі "Солодка гіркота"

Драма, заснована на однойменному романі Стефані Данлер 2016 року, отримала зоряного виконавчого продюсера в особі самого Бреда Пітта. Абсолютно недооцінене шоу оповідає про дівчину Тесс, яку прекрасно грає Елла Пернелл. Американка з маленького містечка влаштовується на роботу офіціанткою в супермодний ресторан у центрі Нью-Йорка. Робота змінює її життя, відкриваючи світ сексу, наркотиків, дайв-барів і крутих людей. Зрештою історія Тесс — це про відчуття, коли ваша робота знаменує прийняття до команди, частиною якої ви завжди хотіли бути.

Текст: Danny Vikram Bell

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.