До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших фільмів березня

Емілі Блант повертається в другій частині трилера "Тихе місце", а Деніел Редкліфф грає злочинця-втікача у фільмі "Втеча з Преторії" про 70-ті роки XX сторіччя — і ще багато цікавих кінопрем'єр березня.

"Емма"

"Емма" — комедійна драма, заснована на романі Джейн Остін 1815 року. Фільм розповідає про пригоди молодої жінки епохи Регентства, яка полюбляє звідництво. У майбутній адаптації знявся зоряний акторський склад: Міа Гот, Білл Наї, Міранда Харт, Аня Тейлор-Джой, Джош О'Коннор. До речі, це вже дев'ята екранізація книжки "Емма", хоча за життя письменниці роман не був популярним і вийшов тиражем усього 2000 примірників.

Реклама

з 5 березня

"Крихітка зомбі"

Сюжет цього фільму звучить неймовірно цікаво. Історія Клервіуса Нарциса, відомого у світі зомбі, оживає в оповіданні його внучки, яка переїжджає в Париж. Бажаючи справити враження на нових однокласниць, дівчина мимоволі викликає сили гаїтянського вуду. Зомбі вже давно стали частиною сучасної попкультури, але фільм Бертрана Бонелло — нетривіальний погляд на тему. У 2019 він був номінований на Queer Palm на Каннському кінофестивалі — за найкраще висвітлення ЛГБТ-теми в кіно.

з 12 березня

"Тихе місце 2"

На екрани повертається один з найуспішніших трилерів 2010-х років — фільм Джона Красінскі "Тихе місце". Перша частина вийшла у 2018 році: тоді фантастична історія про апокаліпсис, де жахливі монстри вбивають людей, знаходячи їх по звуках, очолила рейтинг найкращих фільмів року і зібрала в прокаті понад 340 мільйонів доларів, водночас витрати на виробництво становили $ 17 мільйонів. Цього року виходить друга частина: почнеться відразу ж після подій першого фільму. Головну роль у фільмі знову зіграє Емілі Блант.

з 19 березня

"Пульс"

19 березня в український прокат виходить спортивна драма "Пульс", яка має всі шанси стати одним з найпопулярніших фільмів 2020 року. По-перше, в основі картини — реальні події: це історія української легкоатлетки Оксани Ботурчук, яка тричі виграла срібло й золото на Паралімпійських іграх. По-друге, саундтрек до фільму написала найпопулярніша українська хіп-хоп артистка alyona alyona. Ну а в головних ролях — зірки українського кіно Ахтем Сеітаблаєв, Станіслав Боклан та Лілія Ребрик. За сюжетом фільму, юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку й мріє потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар'єра тільки починається. Але дівчина потрапляє в аварію, отримує важкі травми і майже втрачає зір. Та вона не збирається здаватися. У результаті Оксана Боторчук брала участь у Паралімпійських іграх тричі — у 2008, 2012 і 2016 роках, і здобула за цей час 6 медалей. У фільмі Оксану грає актриса Наталя Бабенко.

з 19 березня

"Втеча з Преторії"

Такого Деніела Редкліффа ми не бачили: змарнілий, зарослий, кошлатий, з бородою студента-відмінника з 1970-х. Саме таким він постає перед нами у фільмі "Втеча з Преторії". Стрічка заснована на реальних подіях: це історія політичного в'язня й активіста Тіма Дженкіна, який у 1970-ті втік з в'язниці в Преторії, куди потрапив за участь у політичних акціях під час апартеїду. Як йому вдасться втекти з ув'язнення за допомогою олівців і паперу — дізнаємося зовсім скоро.

з 26 березня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.