До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 незвичайних серіалів Netflix, які цікаво дивитися в дорозі

Щоб не лише згаяти час, але і провести його з користю, можна подивитися незвичайний серіал. Netflix славиться своїми експериментами і безстрашністю, а ми вибрали серіали, які скрасять кілька годин у дорозі. Обережно! Попри все, є ризик, що ви не зможете від них відірватися.

"Тінь і кістка"

Фентезі-серіал, натхненний романами письменниці Лі Бардуго "Тінь і кістка" і "Шістка Воронів", знімали в Будапешті. Прем'єрний сезон серіалу вийшов у кінці квітня. Одну з головних ролей виконав Бен Барнс (пам'ятаєте його в ролі Доріана Грея?), а також молоді британські актори, як-то Джессі Мей Лі, Арчі Рено, Амита Суман, Фредді Картер і Кіт Янг. Сюжет серіалу розгортається навколо дівчини-картографа Аліни, яка виявляє в собі потужну силу світла, здатну зруйнувати темряву, що розділяє країну Равку. Аліна потрапляє в замок до гришів — магів з різними здібностями, — де вчиться контролювати свою силу і дізнається страшну правду про появу темряви.

Реклама
"Харлан Кобен невинуватий"

Іспанський серіал з Маріо Касасом у головній ролі. Через дев'ять років після випадкового вбивства, Матео хоче почати життя з чистого аркуша і возз'єднатися зі своєю дружиною Олівією. Проте дещо стається — якась черниця імовірно вчиняє самогубство. Одним із підозрюваних у смерті черниці стає Матео. Але він не винен. Цей мінісеріал — приклад похмурого і моторошно цікавого детектива. В основі сюжету — роман Харлана Кобена "Невинуватий".

"Академія смерті"

"Академія смерті" — доволі жорсткий підлітковий серіал, знятий за мотивами коміксу Deadly Class Ріка Ремендера. Маркус Лопес, який виріс у притулку, залишившись без домівки, стає учнем школи, де вчать мистецтву вбивати. Однокласники Маркуса вчаться вбивати, щоб протистояти вищим верствам населення і не бути відщепенцями. Вони жорстоко жартують, пекельно б'ються, а їхні суперечки можуть покалічити. Маркус не вписується в атмосферу класу, тому що не хоче переступати через свої моральні принципи. Проте тут виживає той, хто не боїться болю і любить його завдавати.

"Життя матрьошки"

Комедійний серіал, що втілює концепцію "дня бабака", знайомить нас з дівчиною Надею, яка відсвяткувавши день народження, потрапляє під машину... Після чого проживає цей день знову і знову. "Життя матрьошки" показує страждання і нерозуміння Надею того, що відбувається, так, як ми не завжди готові це бачити — грубо, цинічно, без цензури. У 2019-му, коли серіал вийшов, його обговорювали всі, в тому числі стиль і талант акторів. Можливо, зараз саме час подивитися його знову.

"Нерегулярні частини"

Ще один новий містичний серіал Netflix, прем'єра якого відбулася в березні. Дія серіалу відбувається в Лондоні наприкінці XIX століття. Четверо бідних підлітків погоджуються допомогти доктору Ватсону в розслідуванні незвичайних злочинів за хорошу плату. Кожна серія представляє нову ситуацію, а їхній містицизм іноді пробирає до мурашок. Як глядачі, так і критики неоднозначно оцінили ідею серіалу: з одного боку цікаво, з іншого — чогось бракує. Залишилося подивитися і зрозуміти, чого саме.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.