До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 найкращі комедії з Мілою Куніс

Міла Куніс, яка 14 серпня святкує 40-річчя, — одна з найуспішніших актрис Голлівуду. Вона стала популярною завдяки серіалу "Шоу 70-х" та озвученню Мег Гріффін у мультфільмі "Сім'яни" (роль, яку вона грає упродовж 21 року). Всесвітню популярність Куніс здобула після знімання у фільмах різних жанрів, від важких оскароносних драм, як-от "Чорний лебідь", до гучних комедій, на кшталт "Друзі по сексу" і "Дуже погані матусі".

"У прольоті", 2008

Мила Кунис и Джейсон Сигел в фильме Міла Куніс і Джейсон Сігел у фільмі "У прольоті", 2008

"У прольоті" — романтична комедія, у якій Міла Куніс знялася разом з Джейсоном Сігелом, Крістен Белл, Расселом Брендом і Полом Раддом. Міла грає адміністраторку готелю, що допомагає персонажу Джейсона Сігела забути про Сару Маршалл — його колишню дівчину-кінозірку. Фільм знаменує собою перший спільний проєкт і початок взаємин Куніс і Крістен Белл, які через кілька років знімуться в ще одній успішній комедії "Дуже погані матусі".

Реклама

"Друзі по сексу", 2011

Джастин Тимберлейк и Мила Кунис в фильме Джастін Тімберлейк і Міла Куніс у фільмі "Друзі по сексу", 2011

У комедії "Друзі по сексу" Міла Куніс знялася разом з Джастіном Тімберлейком. Куніс грає рекрутерку, якій доручено змусити персонажа Тімберлейка переїхати до Нью-Йорка на роботу. Їй це вдається, а потім вони починають беземоційні сексуальні стосунки, які абсолютно недоречні як на професійному рівні, так і дружньому, бо між ними зароджуються справжні почуття.

"Дуже погані матусі", 2016

Кристен Белл, Мила Кунис и Кэтрин Хан в фильме Крістен Белл, Міла Куніс і Кетрін Ґан у фільмі "Дуже погані матусі", 2016

"Дуже погані матусі" — це весела жіноча комедія про групу, як кажуть, нетрадиційних мам, які кидають виклик авторитарному порядкуванню консервативніших матерів. Куніс грає жінку на ім’я Емі — головну погану маму, яка фактично балотується в президенти батьківської ради. Компанію Куніс на знімальному майданчику склали Крістен Белл, Кетрін Ґан, Джада Пінкетт-Сміт і Крістіна Епплгейт.

"Шпигун, який мене кинув", 2018

Кейт Маккиннон и Мила Кунис в фильме Кейт Маккіннон і Міла Куніс у фільмі "Шпигун, який мене кинув", 2018

У стрічці "Шпигун, який мене кинув" Куніс грає дівчину на ім’я Одрі, яка з’ясовує, що її колишній хлопець — справжній шпигун. Однак магія фільму полягає в тому, що їй разом з найкращою подругою (яку грає Кейт Маккіннон) також доводиться перекваліфікуватися на шпигунок і вирушити на імпровізоване завдання до Європи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.