До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про виставку Тіма Волкера в Лондоні

21 вересня в лондонському музеї Вікторії і Альберта відкривається виставка, яка обіцяє стати хітом. Це перша сольна виставка культового модного фотографа Тіма Волкера – учня Річарда Аведона, який починав кар'єру як стажер британського Vogue, а зараз – автор легендарних зйомок з Мадонною для британського і американського Vogue, календаря Pirelli і рекламних кампаній Mulberry і Alberto Feretti. Якщо вам здається, що ви не знаєте Тіма Волкера, то ви напевно хоч раз бачили його роботи.

Фото: TIM WALKER/VOGUE

Виставка називатиметься Tim Walker: Wonderful Things ("Тім Волкер. Дивні речі"). Назва відображає стилістику, в якій ось уже понад 20 років працює Тім Волкер: найчастіше його зйомки сюрреалістичні і казкові. Відкриє виставку перша зйомка Волкера, яку він зробив 25 років тому для британського Vogue. Буде і багато бекстейджу: роботи Волкера з художниками, сценографами, фахівцями з макіяжу, які допомагають фотографу створювати його світ.

Реклама
Фото: TIM WALKER/VOGUE

Також у музеї інтригують, що покажуть 10 абсолютно нових проектів Волкера, які ще не бачила публіка. Всього на виставці буде 300 об'єктів: від реквізиту і скетчів до ключових зйомок.

Фото: TIM WALKER/VOGUE

"Тім Волкер завжди дуже любив музей Вікторії і Альберта, – каже Сюзанна Браун, куратор виставки. – Він проводить тут місяці, досліджує нашу колекцію і заглиблюється в музей, щоб отримати натхнення для своїх нових робіт. Це проект, про який ми будемо говорити багато протягом декількох років, і це буде захопливе шоу".

Фото: TIM WALKER/VOGUE

Фото: Vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.