До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний чубчик: 16 найяскравіших прикладів з Instagram

Симпатичний акцент, здатний освіжити стрижку будь-якої довжини, від бобу до піксі, чубчик — ідеальний спосіб змінити зачіску за мінімальних зусиль. Беремо натхнення в Instagram.

Довгий, короткий, щільний, мікро- або в дусі 70-х: чубчики є на будь-який смак. Французький чубчик, як у Violette Fr і Жанни Дамас, пасуватиме тим, хто не хоче постійно перейматися укладанням, і цінує недбалий стиль. А кучерявий чубчик переживає ренесанс завдяки моді на стрижку wolf.

Реклама

Віолетт, француженка, візажистка, нова креативна директорка Guerlain з макіяжу, носить свій чубок з типово паризьким шиком. Дуже ефектний прийом — поєднувати його з яскраво-червоною помадою.

Аланна Аррінгтон, американська модель, власниця кучерів-кілець, періодично прибирає чубок з чола, але частенько дозволяє йому витися на лобі мальовничими пасмами.

Одна з найзнаменитіших парижанок, Жанна Дамас — муза для всіх, хто сумує за Маре, Тюїльрі, круглими столиками в кав’ярні і свіжими круасанами. Вона носить свій довгий чубок з типово паризьким шиком.

Головна редакторка китайського Vogue Маргарет Чжан (1,4 млн. передплатників в Інстаграм) любить сміливі стилістичні прийоми: яскраво пофарбоване волосся (зараз, до прикладу, омбре з відтінками Tiffany) і довгий чубок.

Швецька блогерка Matilda Djerf демонструє своїй аудиторії в 1,7 млн. передплатників, що подовжений чубок в дусі 70-х можна вдало маскувати, змішуючи з основним масивом волосся, а за необхідності — робити на ньому акцент.

Француженка, молода мати трьох дітей, Лея Сфез, з першого погляду не переймається зачіскою. Насправді, для того, щоб волосся мало такий здоровий і блискучий вигляд, слід постаратися.

Модель Дамаріс Годдрі завжди готова поділитися ідеями, як стилізувати кучерявий чубок.

Більше надихаючих прикладів шукайте нижче.

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.