До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Мені без солі": 11 дезодорантів без алюмінію у складі

Дезодоранти з солями алюмінію у складі, як правило, не мають попиту через чутки, що алюміній викликає рак молочної залози й інші серйозні проблеми зі здоров'ям. Хоча фахівці, включно з хірургом-онкологом Сарою Кейт, яка спеціалізується на лікуванні раку молочної залози в госпіталі Маунт-Синай в Нью-Йорку, стверджують, що прямих доказів такої шкоди здоров'ю немає. І все ж споживачі воліють уникати засобів з алюмінієм у складі. Нижче розповідаємо про 11 найкращих дезодорантів на думку дерматологів.

Безумовним хітом у світі алюміній-free дезодорантів став Megababe Rosy Pits Daily Deodorant. Замість солей алюмінію тут використані натуральні інгредієнти: шавлія, зелений чай і кукурудзяний крохмаль, які мінімізують виділення шкірного сала і запобігають неприємному запаху. Прихильники насичених ароматів можуть спробувати Farmacy Freshen Up All-Natural Deodorant або Corpus Naturals The Botanist, які приємно пахнуть травами, легко наносяться, а ще підходять веганам, бо їх не тестують на тваринах. У Native Cucumber & Mint Deodorant теж присутній свіжий огірково-м'ятний аромат, а склад рясніє такими натуральними складниками, як крохмаль тапіоки і гідроксид магнію.

Реклама

<b>дезодоранты 1</b>

Дезодоранти Schmidt’s Jasmine Tea Sensitive Skin Formula і Kopari Beauty Coconut Beach Deodorant славляться тим, що крім солей алюмінію в них так само відсутня сода, що не рекомендована людям з чутливою шкірою. Кокосова олія разом з іншими рослинними оліями і екстрактами трав роблять свою справу, при цьому залишають відчуття свіжості. Schmidt's Water + Wood Deodorant не виділяється яскравим складом, але пахне океанським бризом і багаттям, гарантує 15-годинне відчуття свіжості.

<b>дезодоранты 2</b>

У антиперспіранту Primally Pure Blue Tansy Deodorant зовсім інша особливість. Він виділяє досить сильний трав'яний аромат з квітковим відтінком, а в складі є каолінова глина, через яку цей продукт гігієни часто порівнюють з маскою для обличчя. Мабуть, саме через свою незвичність дезодорант створюють у великому і маленькому розмірах, щоб охочі перейти на натуральну косметику могли спочатку випробувати доступні варіанти.

Primally Pure Blue Tansy Deodoranthttps://primallypure.com

Secret Aluminum-Free Deodorant in Rosewater заявляє про свою натуральність просто в назві, а в використанні пропонує сухість, гладкість нанесення і свіжість протягом дня. Дезодорант без запаху Blume Hug Me Deodorant створений на основі всього шести інгредієнтів, в які входять: рослинні олії, кукурудзяний крохмаль, харчова сода і пробіотики. Цей продукт теж належить до веганських і не тестується на тваринах. Універсальний Aesop Spray Deodorant для всіх типів шкіри тішить не лише відсутністю алюмінію і лаконічним флаконом, але і свіжо-заспокійливою формулою з олій коріандру і герані, лаванди і сандалового дерева, евкаліпта і чайного дерева.

<b>дезодоранты 3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.