До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ліга чемпіонів: найкращі пілінги, які варто спробувати восени

Пілінги люблять всі. І є за що: вони миттєво перетворюють шкіру, як фільтр VSCO.

Giambatista Valli

Тьмяний колір обличчя, нерівний рельєф шкіри, лущення і забруднені пори. Все це біди, на які, загалом, одна відповідь – пілінг. Ще не так давно бал правили скраби; сьогодні вони оголошені практично поза законом: вважають, що з обличчям треба ніжніше. Наскільки ніжні хімічні пілінги – це ще питання (все дуже індивідуально, "треба міряти"). Але вони справді дбайливіше працюють зі шкірою: їх склади не дряпають обличчя, як це буває зі скрабами, а м'яко розчиняють шар клітин, що віджили своє. Всі пам'ятають ролики про очищуючі порошки і залишені ними сліди на глянцевих поверхнях? – при застосуванні скрабу з шкірою відбувається щось схоже.

Реклама

Виробники запевняють, що формули нових пілінгів підійдуть навіть для найбільш чутливої ​​шкіри, а після застосування не виникне почервоніння або стягнутості, тільки почуття бездоганно чистого обличчя, ніжність і оксамит. Втім, подальший догляд шкіра сприйме вдячно. Головне, не поєднувати сильнодіючі речовини (наприклад, кислоти в пілінгу і ретинол в догляді) в одному підході. Vogue.ua вибрав найкращі пілінги, які варто спробувати цієї осені.

<b>пилинги осень 2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.