До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 суперфудів, які будуть популярні в 2018-му

Компанія Whole Foods Markets, яка займається продажем продуктів здорового харчування в США, Канаді та Великобританії, опублікувала список суперфудів, які будуть популярні в наступному 2018-му році.

Квіти

Різноманітні квітки та пелюстки – вже звичні інгредієнти для відвідувачів ресторанів, але поступово вони починають з’являтися й на домашніх кухнях. Чималий внесок в їх популярність вніс інстаграм – фотографії зі стравами, прикрашеними пелюстками, збирали значно більше лайків. Однак справа не лише в їх візуальній привабливості, але йкористі. Вони містять різноманітні масла та необхідні мікроелементи. Наприклад, квітка бузку, активно використовується для приготування коктейлів, була названа найціннішою пелюсткою.

Реклама
Супер-порошки

Додати цілючого порошку в звичну страву та подарувати йому новий смак – легко. Матча, перуанськая мака, какао, куркума та спіруліна зроблять давно знайомий суп, коктейль чи лате набагато цікавішими, і заразом кориснішими.

Супер-гриби

Рейши, чага та кордицепси – гриби, які останнім часом стають дуже популярними. Антиоксиданти, вітаміни та мінерали, які в них містяться, зміцнюють імунну систему, що особливо важливо в холодну пору року. Їх можна додавати в супи та салати.

Близький схід

Хумус, фалафель і піта – в ці близькосхідні страви вже закоханий весь світ, і настав час дізнатися кухню регіона ще ближчого, а вона неможлива без спецій. Їх вживання прискорює обмін речовин і надає стравам пікантності. Почати знайомство з ними можна з кардамона, пастовидної харіси та затара.

Бульбашки

Світ здорового харчування вже давно бореться з солодкою газованою водою, яка не втрачає своєї популярності, але намагається ставати більш здоровою. Експерти прогнозують, що в 2018-му році на ринку з’явиться чимало газованих напоїв, в яких замість цукру будуть використовувати березовий сік, кленовий сироп або ж квіти бузку.

За матеріалами: www.vogue.fr (Mari Bladt).

Читайте також:

Тренер "янголів" Victoria's Secret розкриває їхні секрети краси

Оранжевий – хіт сезону: 5 рецептів яскравих осінніх страв

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.