До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прийму в дар: 10 б'юті-засобів, які хочеться отримати в подарунок

Promotion

Спільно з онлайн б'юті-сервісом Parfums вибираємо подарунки, якими хочеться потішити себе і рідних напередодні Нового року і святкових канікул.

Реклама
Пудра Météorites

Підсвічувальна пудра – чудовий варіант для тих, хто любить підкреслювати природне сяйво шкіри, створювати ефект свіжого та відпочилого обличчя. Завдяки тому, що в кульковій пудрі Guerlain поєднуються різні відтінки і блискучі мікрочастинки, засіб надає шкірі доглянутого вигляду. А ще "метеорити" стануть прикрасою будь-якого туалетного столика. Нагадаємо, пудру в кульках Météorites винайшли більше 30 років тому. Її історію можна прочитати тут.

Guerlain Météorites
Тіні Tom Ford

Про тіні Tom Ford недарма ходять легенди: відтворення кольорів, стійкість і покриття цього засобу ні з чим не сплутати. Палітра в гамі Golden Mink відтіняє очі золотим сяйвом, підкреслює переливчастою бронзою і додає виразності за допомогою глибокого відтінку кави.

Палітра тіней Eye Color Quad відтінку Golden Mink, Tom Ford
Блиск YSL Beauty

Блиск Yves Saint Laurent Beauty просто створений для новорічної ночі. З приголомшливим глянцем і щільністю кольору, чому можуть позаздрити багато помад, усмішка стане яскравішою, а губи – об'ємнішими.

Блиск для губ Rouge Pur Couture №401 Rouge Vinyle, Yves Saint Laurent Beauty
Аромат Thierry Mugler

Розкішний східно-гурманський аромат Angel Mugler вразить кожного: тягке праліне, червоні ягоди і важкі пачулі роблять композицію неймовірно чуттєвою. Шлейф густий і довгий, а стійкість просто неймовірна. Особливо аромат гарний в холоднечу.

Туалетна вода Angel Eau de Toilette, Thierry Mugler
Аромат Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire This is Her – це ода затонулим у вершках сандалу і ванілі. Неймовірно повітряний, немов збитий в хмару, аромат закрутить голову і вам, і оточенню. Насиченість дурманної композиції вимагає запобіжників, інакше потонути в солодкому деревному тумані буде легко.

This is Her, Zadig & Voltaire
Аромат Lolita Lempicka

Легкий життєрадісний аромат святкового персикового коктейлю Bellini – те, що потрібно для вечірки на Новий рік. Флакон Lolita Lempicka LolitaLand з кришкою у вигляді оленя – суміш розчулення і невинності, але враження дещо оманливе: парфум підійде дівчині, яка знається на розвагах.

LolitaLand, Lolita Lempicka
Аромат Prada

Prada Infusion D'Iris сподобається тим, хто божеволіє від деревних ірисових ароматів. Тут є чарівні півтони пудри і пухнаста тема хвої; Infusion D'Iris замінить накрохмалену білу сорочку і вдихне енергію, якої так не вистачає сонного зимового ранку.

Infusion D'Iris, Prada
Аромат Lancôme

Аромат Miracle легендарного парфумера Альберто Морільяса – це чудовий мікс з лічі, магнолій і фрезій, в який заради забави кинули жменю перцю і присмачили імбиром. Парфумерна класика Miracle сподобається тим, кому набридли гурманські ноти, і тим, хто шукає нового в класиці.

Miracle, Lancôme
Аромат Valentino

Пудрові аромати – особливий напрямок у парфумерії: пудра буває м'якою і вологою, сухою і запорошеною, косметичною та кондитерською. Valentino Valentina Poudre – це важка композиція з хмарної пудри, гіркуватого ірису, ванілі і бобів тонка. У пудрову версію Valentina хочеться загорнутися, як у шарф, заплющити очі і плисти в цьому м'якому блаженстві.

Valentina Poudree, Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.