До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створити осінній драматичний макіяж разом з YSL Beauty

Vogue UA разом з командою Yves Saint Laurent Beauty цієї осені пропонує додати макіяжу насичених барв та іскристих фактур. Нашою героїнею стала Dj Olympia – дівчина, робота якої пов'язана з нічним життям і якій важливо мати яскравий і помітний вигляд на вечірках та заходах. Покрокова інструкція, як створити драматичний і навіть гіпнотичний макіяж, – у нашому новому відео.

Нова осінньо-зимова колекція Yves Saint Laurent Beauty натхненна образом дівчини-томбоя, в якій вроджена сексуальність поєднується з хлоп'ячим запалом і безпосередністю. Такий мікс має зухвалий і спокусливий вигляд, приваблює увагу і викликає емоції. Наприклад, матова помада-татуаж Tatouage Couture (це не зовсім тінт) дає драматичний ефект. За допомогою рідкої підводки YSL Couture Eyeliner грайливі стрілки можна малювати просто на ходу, а глибокі відтінки з палетки тіней YSL Couture Eyeshadow чудово поєднуватимуться з усім осіннім гардеробом. За традицією сильні позиції в колекціях Yves Saint Laurent Beauty займають тональні засоби – від легких консилерів для маскування дрібних нерівностей до щільніших текстур, які вбережуть обличчя від будь-якої осінньої негоди. Фінальним штрихом образу стане аромат Black Opium, східно-пряні ноти якого оповивають і спокушають у перші секунди.


Реклама
Black Opium, Yves Saint Laurent

<b>YSL_Beauty_Video_1</b>

Director – Kirill Sulyga

DOP – Dmitriy Megera

Style – Olaa Zhyzhko

Stylist assistant – Liza Rakovskaya

MakeUp – Ельміна Гасанова

Hair – Oksana Cherepania

Executive Producer – Ilieva Alisa

Line Producer – Marina Sandugey-Shyshkina

Production – 5.films

Образ на моделі: Balmain, @KameronFashionRetailer

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.