До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Баланс білого: нові аромати з нотою білих квітів

Нові весняні аромати відчутні, густі і соковиті. Вони створюють відчуття свіжості і новизни завдяки нотам мускусу і білих квітів.

Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel

Сім'я Chance поповнилася новим Eau Tendre в концентрації парфумованої води. У ньому виконує соло абсолю жасмину, терпко переливається рожева есенція, вгадуються фрукти – айва і грейпфрут. А за хрустку чистоту композиції відповідає наддоза мускусу.

Реклама
Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel
In Love With You, Emporio Armani

Ласі, лікерні складники – вишня, чорна смородина і малина – присмачені хорошою порцією пачулей і щедро прикрашені трояндами. Здавалося б, десерт. Але ні: гіркота полину і строгість жасмину владно утримують баланс.

In Love With You, Emporio Armani
Girls Can Do Anything, Zadig & Voltaire

Парфумер Квентін Біш каже, що створив фужерний аромат, прототип чоловічого парфуму, – для жінки, здатної перевернути світ і змусити його танцювати під свою дудку. Стиглі груші, вкрадливий мох, димні боби тонка, тягуча суміш ванілі, мускусу і амбри відтінені металевими нотами герані і альдегідів.

Girls Can Do Anything, Zadig & Voltaire
Radikal Lotus, Laurent Mazzone

Спершу розкриваються стигла, соковита гуава, важкі ноти шафрану, троянд і пачулі, але абсолютно несподівано в цьому чуттєвому ароматі з'являється стрижень – мотив жасмину, лотоса і фрезії.

Radikal Lotus, Laurent Mazzone
Narciso Rouge, Narciso Rodriguez

Букет з ірисів і троянд доповнений солодкими сандалом і ваніллю – і пашить мускусною хмарою. Весь цей жар обертається цнотливим звучанням квітки наречених – флердоранжа – і землистою, суворою нотою ветіверу.

Narciso Rouge, Narciso Rodriguez

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.