До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Домашні маски від Four Seasons Hotel George V, Paris

Експерти з догляду за шкірою готелю Four Seasons Hotel George V, Paris діляться рецептами домашніх масок. І, схоже, їх дійсно варто спробувати.

Four Seasons Hotel George V, Paris

Експерти спа-центру Le Spa в готелі Four Seasons Hotel George V, Paris пропонують чотири рецепти натуральних і простих домашніх масок, які допоможуть розслабитися й надати шкірі природного сяйва в домашніх умовах.

Реклама
Зволожувальна бананова маска для обличчя

"Ця маска ідеально підійде для надання шкірі сяйва й поліпшення кольору обличчя, — кажуть у Le Spa. — Молочна кислота сприяє відлущуванню шкіри, поліпшуючи її еластичність і стимулюючи оновлення клітин. Бананова шкірка така ж поживна, як і м’якоть, а також багата на залізо, калій, вітаміни А, B6, С, К і манган — незамінний мікроелемент з антиоксидантними властивостями. Завдяки високій концентрації вітамінів і поживних елементів ця маска зміцнює й заспокоює шкіру та вирівнює її тон".

Four Seasons Hotel George V, Paris

Інгредієнти

• 1 невелика склянка незбираного молока

• 1 банан

Приготування

Очистити й нарізати банан зі шкіркою на шматочки. Змішати м’якоть, шкірку й незбиране молоко до однорідної консистенції. Нанести товстим шаром на чисту й суху шкіру обличчя. Залишити маску на 5 хвилин, потім нанести другий шар, потім третій. Змити теплою водою.

Four Seasons Hotel George V, Paris
Заспокійлива експрес-маска для рук

Ця процедура допоможе повернути сяйво і м’якість шкірі рук. Оливкова олія інтенсивно живить шкіру й запобігає старінню. Мед має бадьорливі, відновлювальні й цілющі властивості, а сметана зволожує. (Не рекомендовано робити цю маску тим, хто має алергію на мед. — Ред.)

Four Seasons Hotel George V, Paris

Інгредієнти

• 2 ст. л. сметани (мінімум 30% жирності)

• 2 ч. л. оливкової олії

• 1 ч. л. меду

Приготування

Змішати всі інгредієнти в глибокій чаші до однорідної консистенції. Нанести товстим шаром на руки, залишити на 10 хвилин, потім змити теплою водою. Для ліпшого ефекту після нанесення маски обгорніть руки плівкою.

Four Seasons Hotel George V, Paris
Скраб для обличчя

Цей натуральний скраб відлущує змертвілі клітини, надаючи шкірі сяйва. Як багате джерело вітаміну С лимон і лимонна кислота прекрасно очищають і дезінфікують. У поєднанні з медом вони роблять шкіру обличчя свіжою та м’яко готують до подальшого догляду.

Інгредієнти

• 1 ч. л. солі

• 1 ч. л. меду

• лимонний сік

Приготування

Змішати всі інгредієнти в невеликій ємності. Нанести на чисту шкіру легкими круговими рухами, щоб зняти відмерлі клітини.

Four Seasons Hotel George V, Paris
Чарівна маска для обличчя

Маска допоможе вирівняти й поліпшити колір обличчя. Яєчний білок — джерело протеїну, цукор сприяє регенерації клітин. У поєднанні вони допомагають звузити пори й надати шкірі сяйва.

Інгредієнти

• 1 яєчний білок

• 1 ч. л. цукру

Приготування

Збити яєчний білок і цукор у піну. Нанести на обличчя й залишити на 15 хвилин. Змити теплою водою.

Four Seasons Hotel George V, Paris

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.