До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рятувальники, вперед: як врятувати губи від сухості

У домашньому ув’язненні губи пересихають сильніше, ніж зазвичай. Крім зволожувача повітря, радимо запастися бальзамами. Перевірені — до ваших послуг.

Teoxane

Марка позиціонує цей бальзам як альтернативу філеру. Щось у цьому, звісно, є, але головна суперсила [3D] Lip — здатність живити губи. Незвична деталь — металевий наконечник, яким можна робити мікромасаж губ. Такі зазвичай трапляються в засобах для шкіри навколо очей.

Реклама
[3D]Lip, Teoxane

У складі — гіалуронова кислота й колагенові мікросфери, олія ши, цераміди. Вже через пів години після нанесення здається, що губи стали набагато м’якшими й ніжнішими.

Medik8

У цього бальзаму — незвично рідка, течка текстура. Він ніби заливає губи шовковистим покриттям, у складі якого сквалан — ліпід, лагідний до шкіри. Він миттєво вбудовується в шкіру й живить її. Склад збагачений олією обліпихи й гіалуроновою кислотою. Окремо варто згадати про аромат: бальзам життєствердно пахне лемонграсом. Його можна наносити впродовж дня — або на ніч як SOS-засіб.

Бальзам для губ Mutiny, Medik8
Payot

Це бальзам-кокон. Коли губи вже в "межовому" стані, то його густа, медова формула слугує справжнім порятунком. Швидко пом’якшує, відновлює й стає ніби додатковим захисним шаром, який береже від зневоднення. Склад — натуральний на 85%. У ньому — поживні олії ши, кокоса, солодкого мигдалю, кісточок малини, лугового пінника. І бджолиний віск, який, власне, і надає золотистого кольору засобу. В ароматі можна вловити оксамитові нотки троянди.

Поживний бальзам для губ Nutricia, Payot
HydroPeptide

Щільний, але ніжний за текстурою бальзам містить пептиди, які розгладжують шкіру, екстракти інжиру і яблука, а також сквалан і екстракт зеленого чаю. І живить, і зволожує, і захищає від окисного стресу.

Зволожувальний бальзам для губ Lip Service, HydroPeptide
Académie

Спочатку бальзам заявлений як засіб для збільшення об’єму губ. Він дійсно робить їх візуально об’ємнішими — завдяки гіалуроновій кислоті в складі. Він збагачений олією ши й манго. У дуеті вони надають губам м’якості й чудово живлять.

Бальзам для губ 3D Perfection, Académie
Dior

Олію Dior використовують за лаштунками модних показів. Коли візажистам важливо створити ефект ідеальних, ніжних, майже ненафарбованих губ, вони використовують саме його.

Dior

Олія Dior Lip Glow допомагає регулювати рівень вологи в губах і надає вологого блиску. У складі — вишнева олія, яка живить і відновлює.

Олія Dior Lip Glow, Dior
Givenchy

Цей бальзам у жодному разі не можна назвати звичайним і утилітарним. Він розкішний як помада, але ефективний як аптечний засіб.

Бальзам для губ Le Rose Perfecto, Givenchy

Кремова формула, рожевий кейс з натуральної шкіри, шипи на упакові. Це бальзам мрії. Формула містить мікросфери гіалуронової кислоти — щоб губи були гладкими, рівними й ніжними.

Eisenberg

У Eisenberg завжди розумілися на дієвих і розкішних засобах. Бальзам для губ не став винятком. Упакований як срібна куля, наконечник — огранований як коштовне каміння.

Бальзам для губ Fusion Lip Balm, Eisenberg

Кремовий бальзам містить загоювальний екстракт вишні, сафлорову олію та вітамін Е. Його можна використовувати впродовж дня, насолоджуючись процесом. І результатом, звісно, — зволоженою, гладкою шкірою.

Guerlain

У Guerlain є серія засобів My Super Tips у SOS-форматі: у них маленькі кольорові тюбики з прицільним впливом. Бальзам для губ виявив себе чудово. Він навіяний легендарним засобом Baume de la Ferté, який у Guerlain випускали з 1830. Чудово пахне мадленками, містить касторову олію, жожоби й кісточок винограду, пальмітинову кислоту.

Superlips, Guerlain
Clarins

Важка артилерія — бальзам Clarins. У його складі — олія малини й каріте, надійні спільники в боротьбі із сухою потрісканою шкірою. Додаткова властивість бальзаму — розгладжувати дрібні кисетні зморшки вздовж контуру губ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.