До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У обране: тренування для бездоганної фігури на свіжому повітрі

Рассел Бейтмен, засновник фітнес-школи з красномовною назвою Skinny Bitch Club, зняв відео інтервального високоінтенсивного тренування спеціально для vogue.ua і розповів, як тренуватися, щоб бути в бездоганній формі.​

Тренування SBC побудовані так, щоб задіяти всі групи м'язів. У відео ми зняли і ті вправи, які працюють прицільно на ноги, живіт, сідниці, груди і руки. Всі їх краще вивчити окремо, щоб до початку заняття відчувати себе більш впевнено.

Реклама

Ідея полягає в тому, щоб витрачати на кожну вправу приблизно по 30 секунд. Цикл повторень – 4-5 разів. Все залежить від вихідного рівня підготовки. Чим вище витривалість, тим довше часу можна витратити на виконання. Звичайно, легко не буде, але відмінного результату можна досягти, тільки вийшовши із зони комфорту. SBC задуманий так, щоб задіяти весь потенціал.

@russellsbc

Перед початком тренувань важливо "підібратися" і працювати всім тілом, особливо при випадах або віджиманнях. М'язи кора повинні бути напружені. Треба концентруватися на тому, щоб відштовхуватися п'ятами: це допоможе максимально задіяти сідничні м'язи. Плечі підняті, груди розправлені і спрямовані вгору.

@russellsbc

Спочатку здається, що вправи нереально повторити, і що вони призначені виключно для "ангелів" Victoria's Secret і олімпійських чемпіонів. Багато в чому так воно і є. Серед моїх клієнтів – безліч супермоделей. Але ці дають неперевершений результат абсолютно для всіх. Вони створені, щоб спалити підшкірний жир – і відчувати себе на вершині блаженства по завершенню. Ви стаєте сильнішими, і це відчуття виконаної місії, вчиненого досягнення після закінчення тренування абсолютно змінює не тільки настрій, але і фігуру. Упродовж всього декількох тижнів.

@russellsbc

Якщо говорити про харчування, то я завжди рекомендую якомога великий вибір овочів, білок – наприклад рибу, броколі – і перед, і після тренування. Важливо, щоб їжа допомагала наростити м'язи і позбутися від жиру. Що стосується вуглеводів, то мої улюблені – кіноа і солодка картопля (батат), а також ягоди. Деякі види горіхів напередодні тренування дійсно допомагають сфокусуватися. Я великий шанувальник мигдалю. І подвійного еспрессо!

@russellsbc

У цьому місяці я запустив власну біодобавку. Вона називається Lyma, і це винятковий за складом набір мультивітамінів. Всі мої клієнти в захваті.

Що стосується частоти тренувань, то непогано було б займатися 3-4 рази в тиждень і поєднувати це з масажем. Можна залучити чоловіка або бойфренда. Розігрітися перед тренуванням, допоможе легкий джоггінг – хвилини три, не більше, – і активна динамічна розтяжка. Остання допоможе розтягнути стегна, а це дасть неперевершений ефект: є абсолютно приголомшливий зв'язок між стегнами і емоціями. Я поясню. Будь-яка травма, почуття страху, неспокою, сорому і смутку "зберігаються" в стегнах до тих пір, поки ми їх не відпустимо. Чим довше придушувати емоції, тим сильніше затискачі в м'язах. Тому так важливо добре опрацьовувати стегна.

@russellsbc

Тренування на свіжому повітрі дуже корисні, вони заряджають організм енергією. У холодну пору року вони розігріють тіло дуже швидко, але все-таки не варто тренуватися зовсім вже без нічого. Шапка-біні, пара шарів одягу і легінси, надіті одні поверх інших, захистять від холоду, але не дозволять перегрітися.

https://www.instagram.com/russellsbc/?hl=ru

Більше краси – Instagram vogueua_beauty

Читайте також:

Як привести в тонус м'язи ніг, рук і пресу: порада Сінді Кроуфорд

На старт, увага: як змусити себе займатися спортом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.