До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-тренд: металеві губи

Помади з ефектом металік – великий тренд осені 2017. Vogue.ua розповість про найкращі металічні помади й про те, як правильно їх носити.​

Vivetta
Металічні помади чи блиски для губ можуть бути й блискучими, й матовими, але при цьому вони чітко відливають бронзою, золотом різних відтінком, сріблом, платиною і ртуттю. На губах ці засоби мають такий вигляд, ніби сяють зсередини, особливо якщо дивитися на подібний макіяж при яскравому сонячному світлі.

<b>помады металлик</b>

Очолити рух за металеві губи вирішив флагман – Dior. В осінній колекції макіяжу вийде Rouge Dior Liquid – нова рідка помада з металізованим покриттям. Відтінки – від природних до екстремальних, яскравих і темних. У помади тонкий плаский аплікатор, що дозволяє наносити засіб легким шаром. Та якщо хочеться більш зухвалого кольору і щільного покриття, Dior рекомендує перед помадою покрити губи олівцем Dior Contour також тону.

<b>металлические помады Dior</b>

Лаки для губ (до прикладу, Maybelline Vivid Hot Lacquer) теж можуть створювати металічне покриття.

Домогтися ефекту металіка на губах можна і без допомоги спеціальних помад. Досить додати трохи блискучого пігменту поверх звичайного бальзаму для губ. У них легка текстура, як у розсипчастих тіней, і на губах вони майже не відчуваються. Пігменти можуть бути абсолютно різних кольорів: від блідих природних до яскравих і темних.

<b>MAC пигменты</b>

Останні новини краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Жар-птица: 10 помад с огненным эффектом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.