До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У першій п'ятірці: б'юті-лист січня

Процедури і засоби, які точно вартують уваги, – в огляді vogue.ua.

Сироватка для шкіри навколо очей Silk SOS, Christina

Нейтралізувати кола і легкі набряки під очима допоможе нова сироватка ізраїльської vegan-friendly марки Christina. В її складі: кофеїн, екстракти зеленого чаю, водоростей і гідролізований шовк, які виводять зайву рідину, прискорюють обмін речовин в клітинах і покращують мікроциркуляцію.

Сироватка для шкіри навколо очей Silk SOS, Christina

Реклама
Бальзам для губ Lip Shield, HydroPeptide, SPF 15

Американська марка HydroPeptide зробила бальзам, ідеальний для зимового відпочинку в горах: він містить оксид цинку, який захищає від ультрафіолету. Важливо наносити бальзам за 15 хвилин до виходу на сонце. Завдяки оліям ши і кокосу, бджолиному воску, олії насіння таману і малиновим зерняткам у складі, він пом'якшує і живить шкіру губ.

Бальзам для губ Lip Shield, HydroPeptide, SPF 15

Матова кремова помада Rouge Pur Couture The Slim, YSL Beauté

У своїй першій колекції засобів для губ YSL Beauté Том Пешо, глобальний б'юті-директор марки з макіяжу, переглянув концепцію помади. Її форма нагадує про діаманти ограновування "принцеса", тому нею зручно підкреслювати контур губ. Інші переваги – невагоме покриття з "шкіряно-матовою" текстурою і дуже щільний колір.

Матова кремова помада Rouge Pur Couture The Slim № 07 Rose Oxymore, YSL Beauté
Аромат Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel

Найм'якший з життєрадісної сім'ї Chance, що з'явилася 2002 року, квітково-фруктовий аромат Eau Tendre постане в новому, більш жіночному і чистому звучанні. Парфумер Олів'є Польж у співпраці з лабораторією створення ароматів Дому переосмислив формулу. Тепер екзотичне абсолю жасмину в "серці" немов осяяне есенцією троянди, а м'який кремовий білий мускус створює ефект чистоти і цілісності.

Аромат Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel
Курс Wellness by The Legian, готель The Legian Bali, Семіньяк, Балі

З 2019 року кожному гостю готелю The Legian Bali розроблятимуть власну велнес-програму на весь період перебування – за це відповідатиме велнес-консьєрж. Курс складатимуть не тільки спа-процедури (з використанням засобів марки ila), але і здорове меню, і розклад фітнес-навантажень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.