До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрився корнер Zielinski & Rozen у київському ЦУМі

У київському ЦУМі відкрився корнер ізраїльського бренду Zielinski & Rozen. Марка вперше представлена ​​в Україні.

"З кожним вдихом почуватися собою" — кредо бренду, у якому все побудовано на любові до мистецтва парфумерії, традиціях ручного ремесла й натуральних, вабливих ароматах природи. Історія Zielinski & Rozen починається в провулках старого Яффо в 1905 році. Сто років тому в Україні відкрився перший шоурум бренду й онлайн-магазин. Це сімейна марка, яку очолює Ерез Зелінські Розен, який завдяки випадку знайшов зошит зі старовинними рецептами свого прадіда, написаними польською мовою.

Реклама

"Аромат відкриває і ті грані, які ми, можливо, раніше в собі не помічали. Важливий кожен інгредієнт", — каже Ерез. Аромати-враження подібні до парфумерних ескізів з різних куточків світу та розповідають історію життя самого Ереза, подій, місць і людей, з якими він зустрічався.

Аромати можна нашаровувати; вони не схожі один на одного. "Їх хочеться щоразу пізнавати заново, граючи з образами й стилями, вибираючи настрій дня, — кажуть представники бренду. — Кожен флакон, підписаний вручну, відрізняється від однопрізвищного, який стоїть по сусідству. У світі не можна знайти другого подібного флакона й навіть аромату. Незмінний лише головний герой Zielinski & Rozen — це ви".

В асортименті бренду представлені парфуми, креми для тіла й обличчя, гель для душу, шампунь, олійка для тіла, свічки, дифузори для дому, сіль для ванни. Інтер’єр корнеру робила студія Сергія Махна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.