До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Брендон Труекс, засновник The Ordinary і Deciem

Американське б'юті-видання Allure з посиланням на Vox and Fashionista повідомляє, що засновник скандально відомих марок Deciem і The Ordinary, Брендон Труекс, помер у віці 40 років.

@btruaxe

Генеральний директор Deciem, Нікола Кілнер, повідомила цю новину у внутрішньому електронному листі. "Брендон помер на вихідних", – повідомлено у ньому. На знак жалоби офіси, склади, фабрики і магазини будуть закриті протягом одного дня.

Реклама

Нагадаємо, компанія Deciem і її бюджетний бренд догляду за шкірою The Ordinary були запущені 2013 року. 2017-го Estee Lauder придбала міноритарну частку бренду.

8 жовтня на офіційній Instagram-сторінці Deciem Брендон Труекс опублікував відеозвернення, в якому сповістив, що бренд тимчасово призупиняє роботу, а майже всі його співробітники залучені до кримінальної діяльності. У квітні 2018 року Труекс звільнив всю команду з Нью-Йорка і наполіг на припиненні співпраці з Sephora – тепер продукції Deciem там годі й шукати. У травні засновник бренду опублікував на сайті Deciem відкритого листа, в якому повідомив про "фінансові правопорушення" з боку акціонера бренду (мабуть, маючи на увазі Estee Lauder). Будь-якого зв'язку того звинувачення і слів про "велику кримінальну діяльність", згадану у відео, виявити не вдалося. Надалі Брендона відсторонили від управління компанією, а бізнес продовжив роботу.

Останній пост в Instagram-акаунті Брендона опублікований 2 дні тому. Сьогодні під ним публікують співчуття.

За матеріалами allure.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.