До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує січень 2021

Січень не просто перший місяць нового року, але і можливість почати життя з чистого аркуша. Не дарма водохресні купання припадають на цей період. Символ місяця очищення, як зовнішнє, так і внутрішнє. Оновлюйтеся і з новими силами зустрічайте глобальні зміни, які чекають абсолютно на всі знаки зодіаку.

Текст: Анастасія Талько

Реклама
ОВЕН — БЛАЗЕНЬ

Несподіваний поворот долі, до якого ви явно не готові, прийміть з посмішкою на обличчі. Ситуація може потребувати миттєвого вирішення. Не пропустіть шанс змінити своє життя.

ТЕЛЕЦЬ — КОЛЕСО ФОРТУНИ

Не варто плисти проти течії. Розслабтеся. Прийміть цей час як необхідність поповнити сили і перевести подих перед дивовижним роком відкриттів.

БЛИЗНЮКИ — ІМПЕРАТОР

Зберіть волю в кулак і зробіть рішучий крок у нове майбутнє. Не дозволяйте нікому і нічому вас зупиняти. Це ваше життя, і тільки вам вирішувати, з яких подій воно складатиметься.

РАК — ВЕРХОВНИЙ ЖРЕЦЬ

Озирніться: що відбувається навколо? Які люди вас оточують? Та чи це те життя, про яке ви мріяли? Зробіть аналіз і внесіть сенс у кожен новий день.

ЛЕВ — ВІШАЛЬНИК

Віддаючи іншим, не забувайте про себе. Дозвольте людям подбати про вас. Не сприймайте їхнє бажання щось зробити для вас як особисту неспроможність.

ДІВА — ПРАВОСУДДЯ

Немає нічого поганого в тому, що в усьому хочеться докопатися до істини. Уміння шукати причину, а не оцінювати наслідок, допоможе по-іншому поглянути на багато речей.

ТЕРЕЗИ — ВІДРОДЖЕННЯ

Закінчуйте з минулим. Всі помилки, яких ви припустилися, були невід'ємною частиною розвитку. З удячністю вибачте і відпустіть усіх. Почніть будувати нову реальність.

СКОРПІОН – СИЛА

Візьміть на себе відповідальність за результат. Проявіть рішучість у діях. Самостійно прокладайте маршрут і сміливо ведіть за собою.

СТРІЛЕЦЬ — КОЛІСНИЦЯ

Цінуйте свої перемоги. Якщо змогли колись, значить, зможете і зараз. Не дозволяйте страху тримати вас на місці. Завзятість і праця допоможуть знайти сили і рухатися вперед, до нових перемог.

КОЗЕРОГ – МАГ

Час задоволення земних потреб залишився в минулому. Шукайте те, що дозволить вам ширяти в повітрі. Творіть і створюйте щось унікальне спочатку для себе, а потім для інших.

ВОДОЛІЙ — ВЕЖА

Не шкодуйте про те, що зруйнувалося: зміни завжди супроводжуються втратами. Статики немає ні в чому. Почніть будувати все заново, тільки наповніть це іншою енергією.

РИБИ — ПОМІРНІСТЬ

Дозвольте собі робити те, чого не робили раніше. Нехай ваша посилена відповідальність буде спрямована ​​насамперед на себе. Цінуйте себе, тоді гідно оцінять і вас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.