До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: січень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Photo: Daniele Venturelli
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Січень — час заслуженого відпочинку, сповільнення й релаксу. Можна провести його з користю, додавши інтелектуального навантаження завдяки новим курсам чи тренінгам. Або ж вирушити за місто, ближче до природи, заради відновлення внутрішніх ресурсів і можливості побути наодинці із собою.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Настає період активних дій. Зірки рекомендують бути сміливішими, не боятися змін і незначних ризиків: вони обіцяють виправдати себе в найкоротші терміни. У цей час особливо корисними будуть заняття спортом: бонусом до стрункості стане розвиток завзяття та сили волі.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Рік почнеться з можливості кар’єрного росту, масштабування наявних проєктів, розширення бази клієнтів. У цей вдалий період дуже важливо не випускати з поля зору свої глобальні цілі й не звертати з вибраного курсу, навіть якщо з’явиться спокуса розслабитися й плисти за течією.

РАК, 22 червня — 22 липня

Січень варто присвятити генеруванню ідей і творчості. Для того, хто вже знайшов справу або захоплення до душі, цей період стане дуже плідним. Хто ще в пошуках, зможе розкрити свої таланти, про які ніхто не здогадувався. Зірки рекомендують сповільнитися й прислухатися до себе.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

На початку року випаде нагода продемонструвати свою експертність у професійному середовищі. Вихід з тіні стане своєрідним тренінгом щодо прокачування впевненості в собі, подарує відчуття задоволення й гордості. Активна робота над своїм брендом та іміджем — пріоритет січня.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

У січні важливо приймати всі цікаві пропозиції, щоб не проґавити власного шансу. Вірогідні знайомства, які можуть вплинути на подальший перебіг життя. Тому, хто ініціює розрив віджилих стосунків, найімовірніше, вдасться уникнути почуття провини й розлучитися по-дружньому.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Перший місяць нового року принесе втіху й почуття впевненості в собі, гордість за свої досягнення та вчинки. Деякі представники знака захочуть вибрати вужчу спеціалізацію в наявній професії або ж кардинально змінити сферу діяльності й здобути нову освіту.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Після розслаблених святкових днів є сенс повернутися до робочого режиму якнайшвидше. У січні велика ймовірність вдалого розв’язання питань з нерухомістю. Цей період сприятливий для купівлі-продажу, початку ремонту, експериментів з дизайнерським оформленням інтер’єру.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Січень — слушний час для зміни умов та складання плану на рік уперед. Під впливом планет багатьом представникам знака захочеться переглянути стратегічні плани та скоригувати їх.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

У січні відкриються додаткові фінансові можливості, можуть надходити пропозиції про участь у цікавих проєктах. Це найвдаліший час для великих покупок і фінансових угод. Не менш сприятливий початок року і для нових романтичних стосунків.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

2021 рік почнеться з приємних сюрпризів. Всесвіт надасть достатньо інструментів для досягнення цілей, головне — розгледіти їх і зуміти використати. Успіх чекає на тих, хто з повним самозреченням зануриться в поточні проєкти, але не стане сподіватися швидкого результату. Терпіння неодмінно буде винагороджено.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Чутливість і сприйнятливість можуть підвищитися, і реакції на зовнішні події, ймовірно, стануть гострішими, ніж зазвичай. Якщо стримувати емоції буде занадто складно, зірки рекомендують провести січень у вузькому колі найближчих людей без перегляду новинних стрічок.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.